10 looks με μοβ eyeliner για να πάει το μακιγιάζ σου σε άλλο level

Μαρία Ροδίτη
10 looks με μοβ eyeliner για να πάει το μακιγιάζ σου σε άλλο level
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Άσε το μαύρο και πιάσε το μοβ eyeliner! Ο φετινός χειμώνας θέλει χρώμα.

Με την έλευση του φθινοπώρου και του χειμώνα συνήθως εμείς οι γυναίκες αποκλείουμε και ξεχνάμε εντελώς το έντονο χρώμα στο μακιγιάζ μας και ειδικά στα eye looks. Το μαύρο, το καφέ και το μπλε σκούρο eyeliner έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στα πρωινά όσο και στα βραδινά looks. Και δικαίως, γιατί είναι super chic επιλογές. Δεν είναι, όμως, ώρα να ξεχάσεις τα τετριμμένα και τα staples και να κάνεις αυτό το κάτι διαφορετικό; Χρειάζεται και αυτό πού και πού.

Οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν επιβάλλουν έντονο χρώμα με ένα από τα πιο δημοφιλή να είναι το μοβ. Ναι, σου λέω ξεκάθαρα να βάλεις το μοβ eyeliner στην καθημερινότητά σου και να κάνεις τη διαφορά σε κάθε εμφάνισή σου. Γιατί όσο απλό κι αν είναι το σύνολό σου, με ένα μοβ eyeliner θα το απογειώσεις στη στιγμή. Και δεν χρειάζεται, φυσικά, να αναρωτιέσαι αν το μοβ κολακεύει το χρώμα ματιών σου, γιατί πραγματικά μπορεί να αναδείξει από τα καστανά και τα γαλανά μέχρι τα πράσινα και τα μελί μάτια. Άσε που υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μοβ eyeliner στο μακιγιάζ. Ώρα να τους μάθεις… αμέσως τώρα.

Siren eyes: Το μεγαλύτερο eyeliner trend των '00s επέστρεψε και διχάζει

Πώς να φορέσεις αυτήν τη σεζόν το μοβ eyeliner

FOUKSIA_SKIA_MOV.jpg

Μοβ eyeliner με φούξια σκιά

Imaxtree.com

Αν θέλεις ένα playful look, δεν έχεις παρά να βάψεις το κινητό βλέφαρο με φούξια σκιά και από πάνω να δημιουργήσεις μια καμπύλη με μοβ eyeliner. Διατήρησε τα χείλη σε nude αποχρώσεις και άσε τα μάτια... να ξεχωρίσουν.

moveyeliner1.jpg

Μοβ eyeliner με κόκκινο κραγιόν

Gregory Scaffidi / Imaxtree.com

Το μοβ με το κόκκινο θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς χρωμάτων. Είναι το τέλειο color blocking! Φόρεσε, λοιπόν, το κόκκινο κραγιόν σου και στα μάτια χρησιμοποίησε μοβ eyeliner με έμφαση στην εξωτερική γωνία. Στο κέντρο του βλεφάρου πρόσθεσε χρυσή σκιά και θα έχεις δημιουργήσει το απόλυτο party look.

grammi_eyeliner.jpg

Μοβ eyeliner με lip gloss

Alessandro Zeno / Imaxtree.com

Μια έντονη, oversized γραμμή μοβ eyeliner στο άνω βλέφαρο είναι τόσο extravagant όσο χρειάζεσαι. Γι' αυτό και ένα απλό, διάφανο lip gloss αρκεί για να ολοκληρώσεις το look σου.

mov_eswteriki_gwnia.jpg

Μοβ eyeliner εσωτερικά στο μάτι

JENNIFER GRAYLOCK/IMAXTREE.COM

Το μοβ-λιλά eyeliner μπορεί να αναδείξει τα πράσινο-μελί μάτια, ειδικά αν το βάλεις στην εσωτερική γωνία και στο κάτω βλέφαρο. Τόνισε και τα φρύδια σου και δεν θα χρειαστείς ούτε καν κραγιόν.

eyeliner.jpg

Τραβηγμένη γραμμή μοβ eyeliner

Matteo Valle/IMAXTREE.COM

Πόσο πιο sexy μπορεί να γίνει το βλέμμα; Τράβηξε λεπτή και μακριά γραμμή μοβ eyeliner και το' χεις!

Συνέχισε στην gallery για να δεις ακόμα 5 make up looks με μοβ eyeliner!