Floating crystal: Η τάση στο eyeliner που θα σε μεταμορφώσει σε βασίλισσα του πάρτι

Μαρία Ροδίτη
Floating crystal: Η τάση στο eyeliner που θα σε μεταμορφώσει σε βασίλισσα του πάρτι

Δώσε μια ευκαιρία στο floating crystal eyeliner και γίνε η βασίλισσα σε κάθε πάρτι που θα παρευρεθείς.

Η στέρηση των εξόδων, τα ανύπαρκτα parties και οι μηδενικές glam εμφανίσεις την περίοδο της έξαρσης του κορονοϊού μάς έριξαν πολύ. Κυρίως γιατί στερηθήκαμε την επικοινωνία και επαφή με τους κοντινούς ανθρώπους μας, αλλά και διότι βάλαμε στην άκρη τα glam party outfits μας και κατ’ επέκταση τα προϊόντα μακιγιάζ.

Να, όμως, που όλα επανέρχονται στην κανονικότητα και φέτος μπορούμε να καταχαρούμε τα parties, τις επίσημες εξόδους και τα λαμπερά looks μας. Πριν βγάλεις την παγέτα, λοιπόν, από την ντουλάπα… μάθε τα πάντα για το floating crystal eyeliner, το πιο hot trend στο μακιγιάζ του χειμώνα, που είναι ό,τι πρέπει για τις εξορμήσεις σου σε night clubs, parties και επίσημα events.

10 looks με μοβ eyeliner για να πάει το μακιγιάζ σου σε άλλο level

Τι είναι το floating crystal eyeliner

Το floating crystal eyeliner τρεντάρει απίστευτα στο Instagram αυτό το διάστημα και ήδη είναι πολλές οι celebrities που το έχουν δοκιμάσει. Ανάμεσά τους οι Taylor Swift, Gigi Hadid και Camila Cabello.

Περί τίνος πρόκειται, όμως; Στην ουσία, μιλάμε για ένα negative space eyeliner, δηλαδή για μια καμπύλη γραμμή eyeliner που δημιουργείται ακριβώς πάνω από την κοιλότητα του ματιού και συγκεκριμένα στην κορυφή του άνω βλεφάρου. Μόνο που στο floating crystal trend δεν χρησιμοποιείς eyeliner, αλλά σχηματίζεις τη γραμμή με κρύσταλλα ή στρας και… κάπως έτσι το make up look σου μετατρέπεται αμέσως σε πιο glam, επίσημο και βραδινό.

Πώς θα δημιουργήσεις το floating crystal eyeliner

Τα βασικά υλικά που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το floating crystal eyeliner είναι ειδική κόλλα για μακιγιάζ, την οποία θα προμηθευτείς από κατάστημα καλλυντικών, κρύσταλλα ή στρας και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Αφού τοποθετήσεις κόλλα στο άνω βλέφαρο σχηματίζοντας negative space eyeliner, μετέπειτα θα πιάσεις ένα-ένα κρύσταλλο με το τσιμπιδάκι φρυδιών και θα το κολλήσεις. Et voila! Θα έχεις δημιουργήσει το απόλυτο βραδινό look, με την πιο hot τάση μακιγιάζ της σεζόν.

Για να καταλάβεις, ακόμα κι αν βαριέσαι να κάνεις κάποιο δημιουργικό styling στα ρούχα και φορέσεις το little black dress σου, έχοντας κάνει floating crystal eyeliner, αμέσως αναβαθμίζεις το look. Και, βέβαια, «αναγκάζεις» τον συνομιλητή σου να σε κοιτάει κατευθείαν στα μάτια. Flirting trick; Θα μπορούσαμε να το πούμε και έτσι.

Και κάτι τελευταίο… Ο celebrity make up artist, Patrick Ta, ο οποίος έχει λατρέψει το συγκεκριμένο trend, συμβουλεύει να αφήσεις nude τη βάση σου στα μάτια, να μη χρησιμοποιήσεις τίποτα άλλο πέρα από μια μπεζ σκιά και μάσκαρα, ώστε να λάμψεις μέσα από το floating crystal eyeliner. Καλή επιτυχία!