Pure white: Το λευκό μανικιούρ θα είναι πάντα επίκαιρο και αυτά τα 10 nail art το αποδεικνύουν

Μαρία Ροδίτη
Pure white: Το λευκό μανικιούρ θα είναι πάντα επίκαιρο και αυτά τα 10 nail art το αποδεικνύουν

Το λευκό μανικιούρ είναι πάντα classic.

Η επιλογή του μανικιούρ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από το στυλ και την αισθητική μας. Άλλες γυναίκες λατρεύουν τα πιο extravagant nail art, υπάρχουν εκείνες που επιλέγουν σταθερά all time classic manis, ενώ είναι και αυτές που θέλουν μεν το κλασικό αλλά with a twist.

Αν ανήκεις σε αυτήν την τελευταία κατηγορία, τότε το λευκό μανικιούρ είναι ξεκάθαρα για εσένα. Γιατί ναι, είναι μια κλασική επιλογή, αλλά κάπως updated, συγκριτικά με το γαλλικό μανικιούρ, για παράδειγμα.

#AnimalPrintNails: Έχουμε 10 nail art που είναι oh so chic και ιδανικά για το ΣΚ

White nails inspo

Και εννοείται ότι όταν μιλάμε για λευκό nail art δεν εννοούμε total white, σε περίπτωση που σου φαίνεται υπερβολικό. Ή άκρως καλοκαιρινό. Με το λευκό μπορείς να «παίξεις» πραγματικά πολύ και να δημιουργήσεις υπέροχα σχέδια στα νύχια. Τόσο όσο.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, μπορείς να δημιουργήσεις διάφανα νύχια με λευκές λεπτομέρειες, μπορείς να κάνεις πιο ιδιαίτερα French mani, αλλά να «παίξεις» και με την έντονη αντίθεση του μπλε με το λευκό.

Τα nail art που συγκέντρωσα για εσένα θα σου αποδείξουν ότι το λευκό δεν είναι μόνο bridal επιλογή, αλλά μια επιλογή για κάθε εποχή και για κάθε περίσταση. Τα screenshots μην ξεχάσεις!

White… shopping

Και σε περίπτωση που δεν έχεις στο νεσεσέρ σου ένα λευκό βερνίκι, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις. Γιατί είμαι σίγουρη ότι βλέποντας τα παραπάνω λευκά μανικιούρ, θα θέλεις να τα δημιουργήσεις και μόνη σου.

Σκρόλαρε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και ανακάλυψε 5 λευκά βερνίκια που θα σου χαρίσουν το απόλυτο pure white mani. Καλά ψώνια και… μην ξεχνάς. Η Black Friday πλησιάζει.