Το bare skin, τα vinyl χείλη και ακόμη 4 makeup trends θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Μαρία Ροδίτη
Το bare skin, τα vinyl χείλη και ακόμη 4 makeup trends θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Ανακάλυψε τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για το 2023 και… ξεκίνα να τις υιοθετείς από σήμερα κιόλας!

Η μόδα κάνει κύκλους. Αυτό το έχεις ακούσει, το γνωρίζεις και θα το δεις να γίνεται πράξη στο μακιγιάζ το 2023. Τη νέα χρονιά, λοιπόν, μία super hot τάση των 90s επιστρέφει – μη φοβάσαι, δεν λέω για τα πολύ λεπτά φρύδια- αλλά και άλλες, ολοκαίνουριες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους με μεγάλη δυναμική.

Και, βέβαια, υπάρχει μία τάση για όλες. Τάσεις για πιο ανεξάρτητα και δυναμικά κορίτσια, αλλά make up trends και για τις πιο ρομαντικές. Αλήθεια, είσαι έτοιμη για beauty πειραματισμούς και fresh makeup looks τη νέα χρονιά;

Οι ρετρό disco curls έγιναν τάση ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε – Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα

Οι 6 πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ για το 2023

Vinyl χείλη

vinyl_lips.jpg

Σατινέ, γυαλιστερά, λαμπερά! Ώρα να ξεχάσεις τα ματ χείλη το 2023 και να πεις «ναι» στην τάση των vinyl lips. Οι Οίκοι Moschino και Miu Miu τα λάνσαραν στις Εβδομάδες Μόδας και σου προτείνουν τη νέα χρονιά να διαλέξεις ανάμεσα σε πορτοκαλί, κόκκινα, μοβ, ακόμα και καφέ κραγιόν.

Έντονες βλεφαρίδες

entones_vlefarides.jpg

Ο Οίκος Givenchy προτείνει το 2023 να φοράς πολλές στρώσεις μάσκαρα για drama αποτέλεσμα. Εννοείται και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.

Υπερβολική λάμψη

hyper_glow.jpg

Το υγρό highlighter πρέπει να γίνει το αγαπημένο σου beauty item τη νέα χρονιά. Οι Οίκοι Altuzarra και Proenza Schouler προτείνουν έντονη λάμψη το 2023 από το πηγούνι… μέχρι το μέτωπο. Λάμψη, όμως, που παραπέμπει σε φρεσκάδα και όχι σε πυγολαμπίδα. Γι' αυτό σου είπα υγρό highlighter.

Bare skin

bare_skin.jpg

Το ανάλαφρο δέρμα, χωρίς πολλά-πολλά, θα είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις του 2023. Ξέχνα, λοιπόν, τα βαριά foundations και τις πούδρες και προτίμησε μια πολύ ελαφριά BB cream. Ή μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Προϊόντα μακιγιάζ με πολλαπλές χρήσεις

multi_use.jpg

Ένα προϊόν που μπορείς να το χρησιμοποιείς ως σκιά, ως ρουζ και ως κραγιόν δεν θα σου έλυνε τα χέρια; Ετοιμάσου, γιατί το 2023 θα βλέπεις παντού μπροστά σου τέτοια items.

Στρας στο μακιγιάζ

gemstones.jpg

Τα μικροσκοπικά στρας στα μάτια ή γύρω από αυτά τα βλέπουμε πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα τα βλέπουμε και το 2023 μιας και οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας και beauty experts τα προτείνουν ανεπιφύλακτα.