Bedhead hair είναι τα μαλλιά που έχεις όταν ξυπνάς το πρωί – Και είναι super cool τάση

Μαρία Ροδίτη
Bedhead hair είναι τα μαλλιά που έχεις όταν ξυπνάς το πρωί – Και είναι super cool τάση
Instagram: @davestanwell

Αν είσαι τεμπέλα και βαριέσαι να φτιάχνεις κάθε πρωί τα ανακατωμένα μαλλιά σου, το bedhead hair trend είναι για σένα.

Κάνε εικόνα το πώς ξυπνάς κάθε πρωί, ειδικά αν έχεις κλείσει κανά 2 φορές το ξυπνητήρι. Τρέχεις να προλάβεις να ετοιμαστείς για δουλειά, τρως πρωινό στα γρήγορα, βάζεις ρούχα και… ώρα για makeup και μαλλιά. Οκ, βάζεις λίγο ρουζ και κραγιόν και είσαι μια χαρά. Αλλά με τα μαλλιά που είναι messy και ατημέλητα, τι κάνεις;

Θα σου πω αμέσως! Όχι, δεν τα πιάνεις σε αλογοουρά, ούτε καθυστερείς βάζοντας το ισιωτικό στην πρίζα. Γιατί πολύ απλά τα bedhead hair είναι το 2023 μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά. Ποιος να μας το έλεγε ότι θα έρθει η ώρα που… θα είμαστε trendy και ξεμαλλιασμένες;! Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά πώς τα bedhead hair μπορούν να γίνουν και λίγο sexy. Να φαίνεται, δηλαδή, σαν να έχεις περιποιηθεί εσύ τα μαλλιά σου και να μην έγιναν απλώς από μόνα τους. Από το κρεβάτι.

Top of the top: Ο balletcore κότσος & άλλες 4 hot τάσεις στα χτενίσματα του 2023

Τα bedhead hair θα είναι σε λίγο… παντού

Οι μεγαλύτεροι hairstylists του κόσμου αυτήν τη στιγμή θεωρούν ότι τα bedhead hair θα είναι παντού σε λίγο. Είναι θέμα χρόνου η κυριαρχία τους, κι αυτό γιατί η τάση του less is more ολοένα και περισσότερο επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Αν κι εσύ είσαι αυτής της λογικής, τότε δεν έχεις παρά να ησυχάσεις για τα πρωινά που θα ξυπνάς με messy hair.

https://www.instagram.com/p/CkVs4XJOyzU

Έχε υπόψη σου, βέβαια, ότι ανάλογα με τον τύπο μαλλιών, τα bedhead hair δείχνουν αλλιώς στη μία, αλλιώς στην άλλη. Δεν είναι ένα χτένισμα πανομοιότυπο για όλες. Αν, δηλαδή, έχεις ίσια ή λεπτά μαλλιά, τα bedhead hair θα θελήσουν… την επέμβασή σου. Λίγο να τα πειράξεις περνώντας μέσα τα χέρια σου και ανακατεύοντάς τα ελαφρώς μαζί με ένα spray για beach waves. Αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά, τότε είμαι σίγουρη πως κάθε πρωί θα έχεις τα απόλυτα bedhead hair. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα.

Το μυστικό, πάντως, για απόλυτη επιτυχία και sexiness στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι ένα: να «αγκαλιάσεις» τη φυσική ομορφιά σου. Να αποδεχθείς τον εαυτό σου έτσι όπως ακριβώς είναι.

Bedhead hair inspo

Και αφού αναλύσαμε τα bedhead hair… ώρα για inspo. Δες στην παρακάτω gallery μερικά παραδείγματα του συγκεκριμένου hot χτενίσματος και δοκίμασέ το και στα μαλλιά σου.

Με ένα chic ντύσιμο, κομψό μακιγιάζ και bedhead hair θα είσαι απλά υπέροχη. Και χωρίς κόπο, μάλιστα.