Met Gala 2023: Η «ήσυχη πολυτέλεια» και το νέο γαλλικό κυριάρχησαν στο φετινό event

Ευαγγελία Αλπίδου
Met Gala 2023: Η «ήσυχη πολυτέλεια» και το νέο γαλλικό κυριάρχησαν στο φετινό event

Μπορεί τα outfits στο Met Gala να ήταν εντυπωσιακά, ο δικός μας φακός ωστόσο έκανε ζουμ στο manicure. Δες ποια ξεχωρίσαμε…

Όπως ήταν αναμενόμενο, για άλλη μια φορά, το Met Gala έγραψε τη δίκη του ιστορία στο χώρο της μόδας. Το βράδυ της 1ης Μαΐου είδαμε τις πιο extravagant εμφανίσεις των celebrities, να μαγνητίζουν τον φωτογραφικό φακό στο red carpet. Οι καλεσμένοι μπορεί να τίμησαν τις ξεχωριστές δημιουργίες του Karl Lagerfeld σε ένα event με θέμα το έργο του εμβληματικού fashion designer και τίτλο το «A line of beauty», αλλά η λεπτομέρεια στο mani ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στα looks τους. Tι σημαίνει αυτό; Θα σου εξηγήσω….

https://www.instagram.com/p/Crv0MqqOTJC

10 μανικιούρ με φράουλες για να έρθει η άνοιξη και στα νύχια σου

Avant Garde nails

Ως φανατικές beauty lovers δε γινόταν να μην προσέξουμε τα nail art σχέδια που επέλεξαν οι stars για να ολοκληρώσουν την κάθε τους εμφάνιση. Μπορεί η εμφάνιση της Jennifer Lopez στο φετινό Met Gala να ήταν από τις πιο εντυπωσιακές, αυτό που άγγιξε όμως την τελειότητα στο συνολικό της look ήταν τα νύχια της.

https://www.instagram.com/p/CruKsFjsRpL

Ο nail expert -aka o MANicurist- Tom Bachik, επίλεξε να παίξει στο manicure με τις ίδιες αποχρώσεις που είχε και το φόρεμα της JLo, απαλό ροζ και μαύρο. Το σχέδιο θύμιζε το French manicure, αλλά ο Tom Bachik για να το απογειώσει, χρησιμοποίησε το logo trends της Chanel πάνω στα νύχια. Το αποτέλεσμα ήταν και κομψό και πρωτοποριακό.

https://www.instagram.com/p/Crv-xD7uXw1

Beauty items που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σας για ένα αυθεντικό clean girl look

But wait, there’s more

Δεν ήταν όμως μόνο ο Tom Bachik που δημιούργησε ένα απίστευτα κομψό και σύγχρονο manicure. Πολλοί ήταν οι nail experts που προσπάθησαν να φέρουν τη minimal αισθητική του Karl Lagerfeld με τα ουδέτερα χρώματα και την ήσυχη πολυτέλεια πάνω στα νύχια.

https://www.instagram.com/p/Crw0ZcXNd3J

Braided ponytail: Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο cool και βολικό χτένισμα για τα office looks

Οι περισσότεροι το κατάφεραν! Πάνω που μας έλειπε η έμπνευση για το επόμενο ραντεβού για τα νύχια μας, η ροή ξαφνικά στο Instagram γέμισε με τα nail trends του Met Gala 2023. Fresh σχέδια με απαλές αποχρώσεις αλλά και glam λεπτομέρειες έρχονται να κυριαρχήσουν παντού αυτή τη χρονιά! Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ (η Ευαγγελία Αλπίδου) ήδη έχω επιλέξει τα αγαπημένα μου.

Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;