6 οροί με Βιταμίνη C που χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως η πορτοκαλάδα στην επιδερμίδα σου

6 οροί με Βιταμίνη C που χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως η πορτοκαλάδα στην επιδερμίδα σου

Ο ορός με Βιταμίνη C βοηθάει στην εξομάλυνσή των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ επαναφέρει στο δέρμα φρεσκάδα και νεανική όψη

Όταν πίνεις το πρωί ένα ποτήρι με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, δε νιώθεις ότι αποκτάει ο οργανισμός σου όλα τα πλούσια και θρεπτικά οφέλη που έχεις ανάγκη για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου; Ε, κάτι τέτοιο ισχύει και με τους ορούς με Vitamin C.

pexels-any-lane-5945625.jpg

4 hacks για να έχεις λαμπερά πόδια από τώρα μέχρι το καλοκαίρι

Ο ορός με Βιταμίνη C είναι το beauty προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου τη λάμψη και την προστασία που χρειάζεται. Τι ακριβώς κάνει ένας ορός με Βιταμίνη C;

  • Βοηθάει στην εξομάλυνσή των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
  • Επαναφέρει στο δέρμα φρεσκάδα και νεανική όψη
  • Ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά
  • Προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου
pexels-taryn-elliott-4426558.jpg

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται;

Ο ορός με Vitamin C είναι καλό να χρησιμοποιείται 1 με 2 φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα. Επίσης, ο συνδυασμός με την αντηλιακή κρέμα είναι η τέλεια ασπίδα, που αποτρέπει, να διεισδύσουν οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μέσα στο δέρμα.
Προσοχή! Ο ορός με Vitamin C, πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται μαζί με αντηλιακή κρέμα ή με foundation με δείκτη SPF. Ποτέ μόνος του, γιατί μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς και κοκκινίλες στην επιδερμίδα.

Αν ψάχνεις κάτι το οποίο θα αναζωογονεί την επιδερμίδα σου κάθε πρωί, κάνε παρακάτω scroll για να δεις μερικούς ορούς με Βιταμίνη C που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου.

Peachy nails! Η Κατερίνα Καινούργιου μας βάζει σε πειρασμό με το νέο της manicure