Το νέο manicure στα νύχια έχει το χρώμα της γλυκιάς λεβάντας

Το νέο manicure στα νύχια έχει το χρώμα της γλυκιάς λεβάντας

Οι διακριτικές μωβ λεπτομέρειες κοσμούν τα νύχια και χαρίζουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια γι' αυτό το καλοκαίρι.

Όταν μιλάμε για τη λεβάντα, αυτό που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι τα ατέλειωτα μωβ λιβάδια λεβάντας, στις περιοχές της νότιας Γαλλίας. Τα λιβάδια αυτά ανθίζουν μόνο μία φορά το χρόνο, από τέλη Ιουνίου μέχρι αρχές Αυγούστου, οπότε αναμφισβήτητα μπορούμε να πούμε, ότι το λιλά χρώμα μυρίζει καλοκαίρι…

https://www.instagram.com/p/CrJybDbs9o3

Μπορεί τα παστέλ χρώματα όπως το λιλά, το πράσινο της μέντας, το μπλε και το ροζ να τα φοράμε και το χειμώνα, το καλοκαίρι όμως έχουν τη δική τους τιμητική. Πέρα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, το γλυκό χρώμα της λεβάντας το βλέπουμε και στο χώρο τη ομορφιάς. Εντυπωσιακά smokey eye beauty looks σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ, έρχονται να γεμίσουν με χρώμα τα summer looks, ενώ διακριτικές μωβ λεπτομέρειες κοσμούν τα νύχια και χαρίζουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια.

Lilac nails σαν τα απέραντα λιβάδια λεβάντας

@tiffanyabbigailebeauty.png

@tiffanyabbigailebeauty

Μπορεί οι nude αποχρώσεις να είναι μία all time classic επιλογή, παρόλα αυτά όλοι έχουμε την ανάγκη το καλοκαίρι, από πειραματισμούς στην εμφάνισή μας. Οποιοδήποτε σχήμα κι αν επιλέξεις, τα lilac nails θα αναδείξουν τα δάχτυλά σου, ενώ θα κάνουν το μαύρισμά της ηλιοκαμένης επιδερμίδας σου, να φαίνεται ακόμη πιο έντονο.

Αν ακόμη δεν έχεις βρεις, ποιο θα είναι το επόμενο manicure που θα κάνεις στα νύχια σου… Ίσως το παρακάτω scroll να σε βοηθήσει, να βρεις το inspo για τα nail arts που θα χαρίσουν ηρεμία και γαλήνη στην εμφάνισή σου.