Tried, tested, true: 4 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί και να μυρίζει περισσότερο

Tried, tested, true: 4 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί και να μυρίζει περισσότερο

Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να κρατάει το άρωμα πάνω στην επιδερμίδα σου με ένα μόνο... Φστττ!

Το να βρούμε το ιδανικό άρωμα, το οποίο ταιριάζει και γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση… Ατέλειωτες ώρες έχουμε περάσει μπροστά από τα ράφια των καταστημάτων, ψεκάζοντας όλο το σώμα μας μέχρι να βρούμε αυτό που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις μας. Παρόλα αυτά, μετά από σκληρή προσπάθεια καταφέραμε να το βρούμε…

pexels-karolina-grabowska-4736017.jpg

Αυτές είναι οι BB creams που θα τις φοράς όλη μέρα!

Η μυρωδιά ενός αρώματος μπορεί να είναι πολύ έντονη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ. Όπως στο μακιγιάζ υπάρχουν tips για να πετύχεις το πιο glam μακιγιάζ, έτσι και στα αρώματα υπάρχουν μικρά tips, τα οποία κάνουν το άρωμα να μυρίζει και να διαρκεί περισσότερο.

Μεγαλύτερη διάρκεια με ένα μόνο…Φστττ!

Ενυδάτωση

pexels-sora-shimazaki-5938558.jpg

8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

Τα αρώματα διαρκούν περισσότερο σε επιδερμίδες που είναι ενυδατωμένες. Δηλαδή, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα και δε χρησιμοποιείς body lotions μετά το ντουζ και κατά τη διάρκεια της ημέρας, το άρωμα δε θα απορροφάτε μέσα στο δέρμα και θα εξατμίζεται μετά από κάποιες ώρες. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί!

Baby oil

pexels-karolina-grabowska-4465831.jpg

Το καθαρό baby oil μετά το ντουζ θα ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα, (όπως αναφέραμε και παραπάνω) θα βοηθήσει το άρωμα, να εισχωρήσει μέσα στο δέρμα και θα το κάνει να μυρίζει ακόμη πιο έντονα. Επίσης, το baby oil τώρα το καλοκαίρι θα απομακρύνει τα κουνούπια... Αυτό κι αν το έχουμε ανάγκη.

Βαζελίνη

pexels-kristina-paukshtite-1330725.jpg

Ναι σωστά διάβασες, η βαζελίνη! Η βαζελίνη έχει τη δυνατότητα να παγιδεύει τα συστατικά και τις νότες του αρώματος και να τις κάνει να διαχέονται σταδιακά σε κάθε σου βήμα. Αν θέλεις το άρωμα σου, να σε ακολουθεί παντού, τοποθέτησε λίγη βαζελίνη πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς, ψέκασε από πάνω με το μεθυστικό άρωμά σου και η μυρωδιά του θα σε συντροφεύει παντού.

Ψέκασε το άρωμα σου μετά το ντουζ

nicole-queiroz-wVm61-bASns-unsplash.jpg

Από το να ψεκάσεις το άρωμά σου την ώρα που είσαι με το ένα πόδι έξω από την πόρτα του σπιτιού, ψέκασε το στο σώμα σου την ώρα που βγαίνεις από το ντουζ. Οι πόροι σου μετά το μπάνιο είναι ανοιχτοί και θα βοηθήσουν να απορροφηθεί το άρωμα κατευθείαν. Χμμ, το ήξερες αυτό;

Colourful eyes: Το απόλυτο beauty tip για pop χρώμα στο βλέμμα