Τα McDonald's bangs είναι το νέο trend στα μαλλιά το οποίο κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα McDonald's bangs είναι το νέο trend στα μαλλιά το οποίο κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου

Αν θέλεις ένα refresh στην εμφάνισή σου χωρίς να πειράξεις το μήκος των μαλλιών, τα McDonald's bangs είναι το ιδανικό κούρεμα για εσένα.

Αν αγαπάς να βλέπεις συνεχώς beauty hacks στο TikTok, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις το νέο trend στα μαλλιά… Τα McDonald's bangs! Τα curtain bangs τα οποία είχαμε βαρεθεί, να βλέπουμε παντού τους προηγούμενους μήνες, έρχονται αυτή τη σεζόν πιο φρέσκα και πιο ανανεωμένα από ποτέ… Αν ακόμη δεν έχεις υιοθετήσει αυτή την αλλαγή στην εμφάνισή σου, το συγκεκριμένο trend θα σε κάνει να το λατρέψεις.

Τι είναι τα McDonald's bangs;

matildadjerf_333620761_476390567923211_1823276916865628196_n.jpg

@matildadjerf

Πρέπει να λούσεις τα μαλλιά σου πριν τα βάψεις; Σίγουρα δεν περιμένεις αυτή την απάντηση

Αν σου θυμίζει τη γνωστή fast food αλυσίδα, βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο. -Τώρα θα μου πεις, τι λέω;- Αλλά ναι, το συγκεκριμένο κούρεμα έχει πάρει το όνομά του από τα αγαπημένα σε όλους McDonald's. Θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί… Τα curtain bangs δημιουργούν ένα μεγάλο «Μ», στην κορυφή του κεφαλιού το οποίο θυμίζει το χρυσό «Μ» από το logo των McDonald's. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο «Μ» θα πρέπει τα McDonald's bangs να είναι αρκετά μακριά, έτσι με το αντίστοιχο styling θα καταφέρεις να πετύχεις το trending look της σεζόν.

Τα McDonald's bangs είναι ένα look εμπνευσμένο από τα ‘70s, αλλά με μία πιο σύγχρονη και ανανεωμένη πινελιά. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η διαφορά με τα curtain bangs είναι στο μήκος… Ο λόγος, που έχει γίνει viral μέσα από το Instagram και το TikTok είναι επειδή το συγκεκριμένο haircut ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και σε κάθε ηλικία.

Fresh & Clean! 8 αρώματα που μυρίζουν λες και βγήκες μόλις από το ντους

Ποια είναι τα steps για να πετύχεις το χρυσό «Μ»;

Για να πετύχεις τον τέλειο όγκο στα McDonald's bangs (χωρίς θερμότητα) θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Πρώτα τράβηξε μία χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια χτένισε τα φραντζάκια με τέτοιον τρόπο ώστε να σχηματίζουν ένα «Μ». Τοποθέτησε δύο hair clips (αριστερά & δεξιά όπως θα δεις και στο video) και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά χωρίς σεσουάρ. Voilà! Έχεις δημιουργήσει τα τέλεια McDonald's bangs. Δύσκολο; Αν θέλεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου χωρίς να πειράξεις το μήκος των μαλλιών, τα McDonald's bangs είναι το κούρεμα που ψάχνεις.