Οι Super Style Heroes σώζουν το look των μαλλιών σας

Οι Super Style Heroes σώζουν το look των μαλλιών σας

Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα και η tecni art της L'Oréal Professionnel τους δημιούργησε για μας.

Η τάση που θέλει τους super ήρωες τα τελευταία χρόνια να φεύγουν από τον κόσμο των παιδιών και να περνάνε στον ενήλικο κόσμο, όπου εκπροσωπούν προϊόντα καλλυντικά και όχι μόνο, μας βρίσκει σύμφωνους άπαντες. Οι δυνάμεις που έχουν οι χαρακτήρες αυτοί είναι πάντα εξωπραγματικές και δημιουργούν τις συνθήκες για να είναι η ζωή πιο όμορφη και πιο εύκολη. Γι' αυτό ακριβώς, τους καλωσορίζουμε στη ζωή μας, στην καθημερινότητα μας και τους αφήνουμε να δώσουν μία νότα αισιοδοξίας ότι όλα είναι δυνατά.

Η tecni art της L'Oréal Professionnel, έχει τρεις Super Style Heroes, που φροντίζουν για να φέρουν το στυλ στα μαλλιά και τα χαμόγελα και το κέφι πίσω. Δείτε το κόμικ όπου οι άνθρωποι στην πόλη Look, έχουν χάσει την όρεξη για ζωή και το στυλ τους και με την παρέμβαση των Super Style Heroes, οι ρίζες ανασηκώνονται, το look των μαλλιών τους «τα σπάει» και το πάρτι αρχίζει.

Οι δυνάμεις προέρχονται από τα Super Dust και Horizon Fix, τα δύο νέα επαγγελματικά προϊόντα styling των αντίστοιχων ηρωίδων, που έρχονται να αλλάξουν το κατεστημένο στο χτένισμα των μαλλιών στο κομμωτήριο, αλλά και το σπίτι.

Το Super Dust, αποτελεί τον ήρωα του όγκου και ένας άνεμος υφής φυσάει στα μαλλιά, χάρη στις super δυνάμεις της πούδρας που δίνει υπέρμετρο όγκο χωρίς κατάλοιπα και εγγυημένο ματ αποτέλεσμα, για επιβλητικά χτενίσματα που διαρκούν.

Το Horizon Fix, αψηφά το νόμο της βαρύτητας με το spray ακριβείας οριζόντιας διάχυσης, που ανασηκώνει τις ρίζες για υπέρμετρο όγκο με τέλειο κράτημα. Μήπως ήρθε η στιγμή οι Super Style Heroes να επισκεφθούν και τη δική μας πόλη;

Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.