Έχεις βάψει ποτέ τα νύχια με νερό; Τα water marble nails είναι το νέο trend του καλοκαιριού

Έχεις βάψει ποτέ τα νύχια με νερό; Τα water marble nails είναι το νέο trend του καλοκαιριού

Η nail expert, Bettina R. Goldstein μας δείχνει πώς θα πετύχουμε μόνες στο σπίτι το απόλυτο summer manicure.

Βαμμένα νύχια με νερό; What? Σε καταλαβαίνω, μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό. Η nail expert της Chanel, Bettina R. Goldstein καθημερινά μοιράζεται με τους χιλιάδες followers της στο Instagram, τα πιο ευφάνταστα nail arts. Δεν είναι τυχαίο που ότι σχέδιο δοκιμάζει, γίνεται αμέσως viral και επικρατεί για αρκετό καιρό στο χώρο της ομορφιάς.

kikis.swatches_338681627_1404657340296718_7214232600911413103_n.jpg

@kikis.swatches

Αυτή τη φορά, παρουσίασε στο κοινό της ένα νέο nail trend, το οποίο είναι απίστευτα δροσερό και καλοκαιρινό. Water marble nails! Η τεχνική για το συγκεκριμένο nail art, δεν είναι η ίδια που συνηθίζαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αντιθέτως, για να πετύχεις το συγκεκριμένο σχέδιο στο manicure, πρέπει να βουτήξεις τα νύχια σου μέσα στο νερό.

Βούτηξε τα δάχτυλά μέσα στο νερό

https://www.instagram.com/reel/CtuNpJlrxfh/

Πάμε όμως, να δούμε ένα ένα τα steps. Αρχικά για να μη λερωθείς θα χρειαστεί, να περάσεις γύρω από τα πετσάκια σου ένα ειδικό βερνίκι κόλα. Εφόσον έχεις ετοιμάσει τα ακροδάχτυλά σου, τοποθέτησε μέσα σε ένα μπολ, νερό. Διάλεξε τα χρώματα που θέλεις να έχει το manicure σου και ρίξε μερικές σταγόνες από το κάθε χρώμα μέσα στο νερό. Προσοχή! Είναι σημαντικό να τοποθετείς το κάθε βερνίκι στο κέντρο του άλλου χρώματος, έτσι ώστε να δημιουργηθούν στην επιφάνεια στρογγυλοί κύκλοι χρωμάτων.

nailsbyk_x_346271473_612020390882538_3103718210298772958_n.jpg

@nailsbyk_x

Έπειτα, χρησιμοποίησε μία οδοντογλυφίδα και προσπάθησε να δημιουργήσεις (απαλά) διάφορα σχέδια, δίνοντας την αίσθηση πάνω στην επιφάνεια, ότι σχηματίζονται νερά. Τέλος, βούτηξε με τη σειρά ένα ένα τα νύχια (κάθε φορά που τοποθετείς ένα δάχτυλο, θα πρέπει να ξανά κάνεις τη διαδικασία με τα βερνίκια μέσα στο μπολ από την αρχή) μέσα στο νερό και όταν τα βγάλεις αφαίρεσε το χρώμα με ένα πινελάκι που περίσσεψε γύρω από τα πετσάκια. Πέρασε τα νύχια top coat και τα water marble nails είναι έτοιμα!

Θέλεις ηλιοκαμένα ζυγωματικά; Τα bronzer sticks θα τονίσουν φυσικά τα χαρακτηριστικά σου