7 φρουτένια & χαρούμενα σχέδια για να αναδείξεις το καλοκαιρινό σου manicure

Ευαγγελία Αλπίδου
7 φρουτένια & χαρούμενα σχέδια για να αναδείξεις το καλοκαιρινό σου manicure

Φράουλες, μπανάνες, κεράσια, καρπούζια και ότι άλλο φρούτο μπορείς να φανταστείς θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Σήμερα είναι Πέμπτη και ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνει αυτό… Το σαββατοκύριακο είναι μία ανάσα από εμάς! Βόλτες με φίλους ή βόλτες δίπλα στη θάλασσα μας περιμένουν να απολαύσουμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Βέβαια, ελπίζουμε αυτή τη φορά ο καιρός να μας ευνοήσει, έτσι ώστε να περάσουμε ένα όμορφο και ηλιόλουστο σαββατοκύριακο.

Αυτό που σκεφτήκαμε, για να σου φτιάξουμε τη διάθεση, είναι να σου ετοιμάσουμε μία nail gallery με τα πιο φρουτένια και διασκεδαστικά σχέδια που μπορείς να κάνεις στα νύχια. Φράουλες, μπανάνες, κεράσια, καρπούζια και ότι άλλο φρούτο μπορείς να φανταστείς έρχονται, να αναδείξουν το manicure του καλοκαιριού με τον πιο funky τρόπο.

10 skincare products που θα χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση στις ξηρές επιδερμίδες τις ημέρες του καύσωνα

Fruit nails... σε κάθε εκδοχή!

1687417132747-851575240-betina_goldstein_165277411_1136417206799897_3649506670116275051_n.jpg

@betina_goldstein

Αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί μπορείς, να επιλέξεις περισσότερους φρουτένιους συνδυασμούς για να διακοσμήσεις τα νύχια σου. Αν πάλι είσαι λάτρης του minimal, επίλεξε διακριτικά φρούτα και πέρασε με μία απαλή απόχρωση τη βάση του manicure σου. Το αποτέλεσμα θα είναι super chic! Τα φρουτένια σχέδια πέρα το ότι θα γεμίσουν με χρώμα τα νύχια σου, κάθε φορά που θα κοιτάς τα άκρα σου, θα σου φτιάχνετε η διάθεση και θα μπαίνεις σε mood διακοπών.

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε μοναδικά σχέδια. Η παρακάτω nail gallery που σου έχουμε ετοιμάσει θα σε βοηθήσει να εμπνευστείς το δικό σου fruit summer manicure.

Blue eyeshadows: Το απόλυτο come back στο μακιγιάζ από τα αγαπημένα '90s