4 τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
4 τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις

Φωτεινά χείλη, μάτια με γυαλάδα και κατακόκκινα ζυγωματικά μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και έρχονται να απογειώσουν τα καλοκαιρινά looks.

Το καλοκαίρι μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα πράγματα τόσο στην εμφάνισή όσο και στο μακιγιάζ. Η κατάλληλη εποχή για να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα είναι τώρα! Φωτεινά χείλη, μάτια με γυαλάδα και κατακόκκινα ζυγωματικά μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και έρχονται να απογειώσουν τα καλοκαιρινά looks.

Οι λάμψεις και τα glitters έχουν την τιμητική τους, αυτή τη σεζόν. Ο τρόπος με τον οποίο αντανακλούν οι ακτίνες του ήλιου πάνω τους, δημιουργούν το τέλειο summer εφέ, που μαγνητίζει τα βλέμματα από μακριά. Πριν φύγεις διακοπές σε κάποιο νησί, πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου τα κατάλληλα beauty items που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής.

Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις, για το ποιες είναι οι τάσεις που αξίζει, να υιοθετήσεις στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ;

Waterproof it! 8 αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ για να μην λιώσεις τώρα στον καύσωνα

All That Glitters

Mark-Fast-clp-S23-026.jpg

Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και φώτισε το βλέμμα σου με τις πιο sparkle σκιές. Πρόσθεσε ταμποναριστά με το δάχτυλό σου λίγο από τη glitter σκιά πάνω στο κινητό σου βλέφαρο κι αμέσως θα έχεις δημιουργήσει το πιο λαμπερό βλέμμα, με μόνο ένα προϊόν.

High-Rise Blush

Maryling-bks-F23-003.jpg

Για να κάνεις τα ζυγωματικά σου να φαίνονται ακόμη πιο έντονα, χρησιμοποίησε ένα αφράτο πινέλο και τράβηξέ το ρουζ προς τους κροτάφους.

Wild Streak

Diesel-bks-F23-051.jpg

Όπως μπορείς να καταλάβεις, οι bold αποχρώσεις στις σκιές είναι το must του καλοκαιριού. Επίλεξε, το αγαπημένο σου χρώμα και με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά φώτισε το βλέμμα σου. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει ένα '80s beauty look.

Base Instinct

Patbo-bks-F23-015.jpg

Το δέρμα των διακοπών πρέπει να σφύζει από υγεία και λάμψη. Λεπτές στρώσεις από ανάλαφρες υφές θα κάνουν το δέρμα σου να αναπνέει από το πρωί έως το βράδυ, ενώ το highlighter και το bronzer θα είναι ο καλύτερος φίλος που θα υπάρχει στο νεσεσέρ σου.

Αυτά τα minimal σχέδια στο manicure θα σου φτιάξουν αμέσως την ημέρα