Αυτά τα μυρωδάτα αφρόλουτρα θα σε κάνουν να μην θέλεις να βγεις από το μπάνιο

Αυτά τα μυρωδάτα αφρόλουτρα θα σε κάνουν να μην θέλεις να βγεις από το μπάνιο

Αυτά τα αφρόλουτρα χαρίζουν στην επιδερμίδα την αίσθηση ενός fresh και δροσιστικού summery cocktail.

Από το πρωί βρίσκομαι στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας το ένα γύρισμα μετά το άλλο, δίπλα από τους τουρίστες -είναι οι πρώτοι φορά που δεν τους ζηλεύω- και κάτω από τον καυτό ήλιο που νιώθω, ότι σε λίγο θα με λιώσει σαν παγωτό. Το κύμα του καύσωνα μας έχεις κάνει όλους να κυκλοφορούμε λες και βγήκαμε μόλις από τη θάλασσα (από πάνω μέχρι κάτω μούσκεμα).

Γυαλίζει το μακιγιάζ σου; 7 beauty tips για ένα λαμπερό ματ αποτέλεσμα

Μία βουτιά μέσα στη μπανιέρα...

pexels-yaroslav-shuraev-5977765.jpg

Δεν μπορώ να κάνω όμως κάτι! Πίνω άφθονο νερό -ιδανικά θα ήθελα να πέσω μέσα σε γούρνα- και το μόνο πράγμα που σκέφτομαι, είναι να τελειώσω και να γυρίσω στο σπίτι να μπω κατευθείαν μέσα στο ντους... Ανυπομονώ τα μυρωδάτα αφρόλουτρα, να χαϊδέψουν το σώμα μου και να του χαρίσουν αυτή τη φρεσκάδα και τη καθαριότητα που έχει ανάγκη μετά από μία τόσο κουραστική και καυτή μέρα.

Summer glossy glam! Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ακτινοβολείς όσο και αν ανέβει η θερμοκρασία

pexels-karolina-grabowska-4210376.jpg

Λουλουδάτα και φρουτώδη αρώματα διαχέονται πάνω στο σώμα και απομακρύνουν στο λεπτό τον ιδρώτα και την κακοσμία που προκαλεί ο καύσωνας. Η μυρωδιά της καρύδας και του mango είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί χαρίζουν στην επιδερμίδα την αίσθηση ενός δροσιστικού summery cocktail. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες το αφρόλουτρο που θα σου χαρίσει την απόλυτη απόλαυση σαν να βρίσκεσαι σε spa μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Shopping Time:

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να προσθέσεις την «Αloe Vera» στη skincare routine