Αυτά τα minimal σχέδια στο manicure θα σου φτιάξουν αμέσως την ημέρα

Αυτά τα minimal σχέδια στο manicure θα σου φτιάξουν αμέσως την ημέρα

Αυτά τα nail art θα χαρίσουν μία ήσυχη πολυτέλεια στο manicure σου.

Κυριακούλα ζάχαρη, κυριακούλα μέλι! Σίγουρα θα βρίσκεσαι κάτω από την ομπρέλα δίπλα από στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα... Και ενώ απολαμβάνεις τον καυτό ήλιο, ξαφνικά συνειδητοποιείς, ότι έχει χαλάσει το manicure σου. Πάλι καλά η αγαπημένη σου μανικιουρίστ είναι πάντα εκεί για εσένα και σου έκλεισε αμέσως ραντεβού μέσα στην εβδομάδα.

Πώς θα πετύχεις την τέλεια glossy ponytail σύμφωνα με τον hair expert Sam McKnight

iramshelton_352546724_1239328716723087_5193860695265583903_n.jpg

@iramshelton

Αυτό το manicure ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας

Έχεις σκεφτεί όμως τι σχέδιο θα κάνεις; Θα προτείναμε ένα all time classic χρώμα το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με όλα τα καλοκαιρινά looks και θα κάνει τα άκρα σου να φαίνονται συνέχεια περιποιημένα και καθαρά. Μιλάμε φυσικά για τα nude και ουδέτερα χρώματα τα οποία ταιριάζουν σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Είτε επιλέξεις ένα μόνο χρώμα, είτε ένα baby french manicure με μία λευκή διακριτική γραμμή, τα νύχια σου θα διαχέουν μία ήσυχη πολυτέλεια.

https://www.instagram.com/reel/CtriqeGpoYi/

Τα milky nails είναι chic και συνδυάζονται με κάθε στυλ, ακόμα και με το πιο edgy. Επιπλέον, μπορείς να τα διακοσμήσεις με τα πιο petite σχέδια, τα οποία κάθε φορά που θα κοιτάς τα νύχια σου, θα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Επίσης, το ότι ταιριάζουν σε κάθε μήκος νυχιών τα κάνουν ακόμη πιο δημοφιλή. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και πάρε έμπνευση για το επόμενο manicure σου.

4 beauty hacks που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει από μακριά