Waterproof it! 8 αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ για να μην λιώσεις τώρα στον καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου
Waterproof it! 8 αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ για να μην λιώσεις τώρα στον καύσωνα

Ετοιμάζεσαι να φύγεις διακοπές; Αυτά τα αδιάβροχα καλλυντικά δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Το καλοκαίρι κάνει ζέστη και όταν κάνει ζέστη, ιδρώνουμε και το μόνο που θέλουμε εκείνη τη στιγμή, είναι να κάνουμε βουτιά στη θάλασσα. Το μακιγιάζ κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία και τον καύσωνα δεν μπορεί να επιβιώσει. Και για να μην λιώνουμε όλες σαν παγωτό χωνάκι τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργήθηκαν τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ.

Az-Factory-bbt-S22-025.jpg

7 body mists που θα σου χαρίσουν νότες δροσιάς και φρεσκάδας τις ημέρες του καύσωνα

Το μακιγιάζ θα μείνει «αναλλοίωτο» ακόμη κι αν κάνεις βουτιά μέσα στη θάλασσα

Yeah! Πολλά κορίτσια δουλεύουν κάτω από τον καυτό ήλιο, με αποτέλεσμα να θέλουν ένα μακιγιάζ το οποίο θα μένει σταθερό και άθικτο από το πρωί έως το βράδυ. Δε θέλουμε foundation που θα στάζουν και mascara που θα λερώνουν και θα αφήνουν άσχημους λεκέδες πάνω στα ρούχα. Είτε είσαι λοιπόν, σε διακοπές, είτε βρίσκεσαι στην πόλη το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ πρέπει να έχει αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ τα οποία δε θα σε απογοητεύσουν ποτέ.

undefined

Για να καταλάβεις τη σταθερότητα που έχουν, ακόμη κι αν θελήσεις να κάνεις βουτιά μέσα στην πισίνα, το μακιγιάζ σου θα μείνει το ίδιο fresh και σταθερό όπως πριν... Ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και ανανέωσε το beauty νεσεσέρ των διακοπών σου.

Πώς θα πετύχεις την τέλεια glossy ponytail σύμφωνα με τον hair expert Sam McKnight

Shopping Time:

Summer glossy glam! Το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ακτινοβολείς όσο και αν ανέβει η θερμοκρασία