Φυσικά και καλοσχηματισμένα φρύδια -7 μολύβια για να τα πετύχεις!

Ευαγγελία Αλπίδου
Φυσικά και καλοσχηματισμένα φρύδια -7 μολύβια για να τα πετύχεις!

Τα λεπτά φρύδια της δεκαετίας του '90 ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Τα παρακάτω μολύβια θα σου χαρίσουν το πιο ακαταμάχητο βλέμμα.

Έχουμε πει πολλές φορές για τη σημασία που έχουν τα περιποιημένα φρύδια. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου… Γιατί; Γιατί, μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το βλέμμα. Φυσικά, δεν εννοούμε τα φρύδια της δεκαετίας του ’90! Εκείνα τα λεπτά «τόξα», ανήκουν (για καλή μας τύχη) στο παρελθόν.

1686145846256-75466059-Scervino-bbt-S23-060.jpg

Fresh & Clean! 8 αρώματα που μυρίζουν λες και βγήκες μόλις από το ντους

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το κλειδί για ένα ακαταμάχητο βλέμμα

Πλέον, τα beauty hacks στο Instagram και στο TikTok θέλουν τα πλούσια, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια να είναι στα top trends. Ακόμη και άβαφη αν είσαι, τα περιποιημένα φρύδια μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα. Αν λοιπόν, πρέπει να συμπεριλάβουμε 3 beauty προϊόντα, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούμαι οπωσδήποτε κάθε πρωί, για να αναδείξουμε με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά και να έχουμε ένα ολοκληρωμένο natural μακιγιάζ... Το μολύβι φρυδιών είναι σίγουρα ένα από αυτά τα essentials.

Rokh-bks-F23-048.jpg

Τα μολύβια φρυδιών είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους... Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι (ακόμη και μέσα στο αμάξι), γεμίζουν τα κενά, δίνουν σχήμα και χρώμα στα φρύδια και το σημαντικότερο αναδεικνύουν το βλέμμα.

Αν λοιπόν, θέλεις να καλύψεις τις ατέλειες των φρυδιών σου με φυσικό τρόπο, τα μολύβια φρυδιών ίσως να είναι η νέα προσθήκη που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου. Το παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει, να βρεις το κατάλληλο για εσένα.

Shopping Time:

7 liquid ρουζ για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ