«Cinnamon Makeup»: Αυτό είναι το νέο trend που ταιριάζει σε όλους του τόνους δέρματος

Ευαγγελία Αλπίδου

Το νέο trend στο μακιγιάζ είναι ένα συνδυασμός μεταξύ του καφέ, του κεραμιδί και τα ζεστών χρωμάτων της καραμέλας. Έχει γίνει viral στο TikTok γιατί ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά looks.

Όσο μπαίνουμε σιγά-σιγά προς το φθινόπωρο ζεστά, γήινα χρώματα έρχονται να αντικαταστήσουν τις έντονες, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις που λατρεύαμε να φοράμε στα ρούχα και στο μακιγιάζ μας τις ημέρες του καλοκαιριού. Όπως, επιλέγουμε στα αρώματα ζεστές νότες που αγκαλιάζουν το σώμα μας τις κρύες μέρες του φθινοπώρου, έτσι και στο μακιγιάζ διαλέγουμε βαθιές, σκούρες αποχρώσεις, που ταιριάζουν τέλεια με τα fall looks μας.

Hair Care! 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το «Latte Makeup», το trend που είχε γίνει viral φέτος το καλοκαίρι από την αγαπημένη Hailey Bieber... Καφέ, γήινες και glossy υφές, χάριζαν ένα ιριδίζον και ηλιοκαμένο εφέ στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το latte makeup μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο, αυτό όμως που έρχεται να προστεθεί στις hot τάσεις για φέτος, είναι το «Cinnamon Makeup», το οποίο μοιάζει πολύ με το Latte.

275927664_675356540281595_5497637371378199054_n.jpg

@taniellejaimua

Τι είναι το «Cinnamon Makeup»;

Το Cinnamon Makeup μπορεί να έχει σχεδόν τις ίδιες αποχρώσεις με το latte makeup, αλλά σε αυτό που διαφέρουν είναι τα glossy και λαμπερά φινιρίσματα. Το Latte έχει πιο γήινες αποχρώσεις, ενώ τα glitters πρωταγωνιστούν στο συγκεκριμένο makeup trend. Από την άλλη το Cinnamon Makeup έχει πιο κόκκινες, ζεστές και spicy αποχρώσεις. Είναι ένα συνδυασμός του καφέ, του κεραμιδί και τα ζεστών χρωμάτων της καραμέλας. Η τερακότα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο οποίος προστίθεται σχεδόν παντού. Μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά και πιγούνι.

Για να καταλάβεις καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να πετύχεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ, σου έχουμε προσθέσει παρακάτω ένα TikTok video, για να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps. Προσοχή! Εκτός από τις στρώσεις και τις αποχρώσεις που θα επιλέξεις, όπως θα δεις οι beauty lovers δεν αφήνουν ποτέ στο έλεος τα φρύδια τους. Με ένα gel φρυδιών και με φορά προς τα επάνω, δημιουργούν τα πιο λαμπερά τοξωτά φρύδια που κάνουν το βλέμμα τους να φαίνεται ακόμη πιο έντονο και διαπεραστικό.

Μην νομίζεις ότι θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλλυντικά που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ του φθινοπώρου. Ρίξε μία ματιά...