Espresso Brunette Bob! Η Zendaya υιοθέτησε τα μαλλιά της την πιο hot απόχρωση του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτή η περίοδος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι η κατάλληλη για να ανανεώσεις το θαμπό χρώμα των μαλλιών, με την πιο γλυκιά απόχρωση που θυμίζει τον espresso που πίνεις κάθε πρωί... 

Η Zendaya είναι μία από τις γυναίκες που καθημερινά προκαλεί φρενίτιδα μέσα από το στυλ και τα beauty looks που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση. Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πώς λατρεύει τα καρέ μαλλιά, αφού από πέρυσι τα έχει υιοθετήσει στην εμφάνισή της. Το κούρεμα της Zendaya, θυμίζει πολύ το «Flipped bob», τα καρέ μαλλιά που είναι εμπνευσμένα από τα '60s. Η διαφορά που έχει με τα υπόλοιπα bob κουρέματα είναι στις άκρες των μαλλιών. Είναι πιο αιχμηρές και έντονες από τα καρέ που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, ενώ γυρίζουν διακριτικά προς τα πάνω. Θα λέγαμε ότι θυμίζει το κούρεμα της θρυλικής Coco Chanel.

https://www.instagram.com/p/CpGyOPwLNEP/

«Cinnamon Cookie Butter»: Αυτή η γλυκιά απόχρωση στα μαλλιά είναι το trend του φθινοπώρου

Η Zendaya, εκτός από το ανανεωμένο κούρεμα, φρέσκαρε και το χρώμα των μαλλιών της. Με τη βοήθεια της hair expert, Sarah Sears, επίλεξε μία γλυκιά απόχρωση που θυμίζει τον espresso που πίνουμε. Το «espresso brunette bob», της Zendaya, είναι κομψό, διαχρονικό και ιδανικό για να σε βάλει αμέσως σε φθινοπωρινό mood. Αυτή η περίοδος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι η κατάλληλη για να ανανεώσεις το θαμπό χρώμα των μαλλιών σου, με μία γλυκιά απόχρωση η οποία θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αυτά τα προϊόντα ντεμακιγιάζ αφήνουν μία επιδερμίδα λεία και καθαρή και κοστίζουν κάτω από 15€

zendaya.png

@zendaya

Το «espresso brunette bob», εκτός το ότι ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος, έρχεται να αναδείξει την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας, παρατείνοντας λίγο ακόμη το μαύρισμά. -Νομίζω, όλες το θέλουμε αυτό! Αν, ακόμη σκέφτεσαι ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή που θα κάνεις, ίσως μετά από αυτό το άρθρο να έχεις βρει την ιδανική που θα ανανεώσει το βαρετό χρώμα των μαλλιών σου.

DIY Time! Αυτό το scrub προσώπου με αλάτι θα φρεσκάρει την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές