Το come back από τα '90s! 4 μακιγιάζ που θα ανανεώσουν τα looks σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Το come back από τα '90s! 4 μακιγιάζ που θα ανανεώσουν τα looks σου

(Photo by Tom Wargacki/WireImage)

Όλες θέλαμε τα άφρο μαλλιά της Carrie από το sex and the city και τα statement χείλη της Victoria Beckham από τις spicy girls. Δες παρακάτω ποια είναι τα trends που έρχονται δυναμικά από την αγαπημένη μας δεκαετία. 

Beverly hills, sex and the city, spicy girls... είναι μερικά από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν μιλάμε για τα αγαπημένα '90s. Οι πρωταγωνίστριες εκείνης της εποχής στιγμάτισαν τα παιδικά μας χρόνια και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης τόσο στα ρούχα, όσο στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Για παράδειγμα, όλες θέλαμε τα άφρο μαλλιά της Carrie από το sex and the city και τα statement χείλη της Victoria Beckham από τις spicy girls. Οι πιο hot τάσεις στα κραγιόν επικράτησαν εκείνη την δεκαετία με τα lipstick να βρίσκονται δεκάδες σε κάθε τσαντάκι.

3 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείς «toner» στην περιποίηση του προσώπου

Έντονες μεταλλικές σκιές, έδιναν extra λάμψη στο πρόσωπο και σε μεταμόρφωναν σε disco queen, έτοιμη για τα parties. Τα λεπτά φρύδια ήταν το σήμα κατατεθέν της εποχής, αλλά για καλή μας τύχη είναι ένα από τα trends που έχει μείνει «ξεχασμένο» στο παρελθόν! Αυτή τη σεζόν, οι αγαπημένες beauty τάσεις που λατρέψαμε τη δεκαετία των '90s κάνουν ένα δυνατό come back και έρχονται να ολοκληρώσουν τα φθινοπωρινά looks. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Καφέ Lipstick

@hungvanngo.png

@hungvanngo

Καφέ κραγιόν φορούσε η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός Halle Berry, την δεκαετία του '90, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τα σαρκώδη χείλη της. Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με την χρωματική παλέτα του φθινοπώρου και το κυριότερο αναδεικνύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

Μπλε σκιά

241800585_357090919147988_4860591977685977_n.jpg

@erinparsonsmakeup

Η μπλε σκιά που φορούσε η Christina Aguilera, στο ξεκίνημά της, έρχεται αυτή τη χρονιά να φωτίσει το βλέμμα μας. Το μπλε χρώμα συμβολίζει την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία, ενώ έρχεται να δώσει χρώμα στις συννεφιασμένες μέρες του φθινοπώρου.

Lip gloss

@maryphillips.png

@maryphillips

Τα juicy χείλη από τα '90s, μπορούν να σταθούν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τα lip glosses και τα lip oils θα χαρίσουν ένα τέλειο λαμπερό φινίρισμα πάνω στα χείλη.

Grunge eyes

valeriaferreiramakeup.png

@valeriaferreiramakeup

Η Naomi Campbell, μας έμαθε τα grunge eyes και το koel eyeliner, κάνοντας το βλέμμα της ακόμα πιο ακαταμάχητο. Είναι αναμφίβολα ένα μακιγιάζ το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο στις night out εμφανίσεις.