Μολύβι φρυδιών VS Μάσκαρα: Η διαφορά στο αποτέλεσμα και πώς θα διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα

Ευαγγελία Αλπίδου
Μολύβι φρυδιών VS Μάσκαρα: Η διαφορά στο αποτέλεσμα και πώς θα διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα

@caradelevingne

Carlo Scarpato/IMAXTREE.COM

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τα φρύδια των ονείρων σου, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν. 

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα σημαντικό κεφαλαίο στον κόσμο της ομορφιάς, τα φρύδια! Τα φρύδια όπως θα έχεις ακούσει πολλές φορές είναι η κορνίζα του προσώπου. -Γιατί όμως, το λένε αυτό; Γιατί, είναι στο κέντρο ακριβώς του προσώπου και έχουν την δυνατότητα να δίνουν σχήμα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Πλέον, τα φρύδια έχουν πάρει μυθικές διαστάσεις, με ολοένα και περισσότερες τεχνικές να γίνονται αμέσως viral, κάνοντας τα φρύδια να φαίνονται συνεχώς καλοσχηματισμένα.

Η μαύρη κορδέλα είναι το 90's trend που θα φορέσουμε ξανά και ξανά

Τα λεπτά φρύδια από τα 00's ανήκουν στο παρελθόν!

McCartney-bty-S15-012.jpg

Τα λεπτά φρύδια από τα 00's -για καλή μας τύχει- ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τα πλούσια και πυκνά φρύδια όπως της αγαπημένης Cara Delevingne, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Μάσκαρα, μολύβι, μαρκαδόρος, πούδρα, πομάδα, gel, κερί, ημιμόνιμο, αλλά και διάφορες τεχνικές όπως brow lamination υπάρχουν πλέον στον χώρο της ομορφιάς και μας βοηθούν να αποκτήσουμε τα φρύδια των ονείρων μας. Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα φρύδια πρέπει πάντα να φαίνονται περιποιημένα! Αν τα φρύδια μας είναι καλοσχηματισμένα και όμορφα θα φαίνεται το πρόσωπό μας λες και είναι βαμμένο.

Μολύβι Vs Μάσκαρα

Herrera-bks-S24-095.jpg

Ως beauty addict, έχω δοκιμάσει πάρα πολλά beauty προϊόντα από διάφορα brands στα φρύδια μου. Αναλόγως, το αποτέλεσμα που ήθελα κάθε φορά να δώσω, επέλεγα και το ανάλογο προϊόν. Για να σου είμαι ειλικρινής παλιότερα χρησιμοποιούσα μόνο το μολύβι, αυτό όμως που δεν μου άρεσε όταν έβλεπα το τελικό μακιγιάζ, είναι ότι έδινε ένα πιο έντονο και άγριο αποτέλεσμα, το οποίο δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά του προσώπου μου. Αντιθέτως, η μάσκαρα για τα φρύδια, χάριζε στο πρόσωπό μου το αποτέλεσμα που ήθελα. Μπορεί η μάσκαρα να μην γεμίζει τα κενά με τον ίδιο τρόπο που τα γεμίζει το μολύβι, αλλά χαρίζει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να φαίνεται ότι έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν.

Για να καταλάβεις καλύτερα, την διαφορά μεταξύ των δύο αυτών beauty προϊόντων, έχω ετοιμάσει ένα βίντεο για να δεις με τα ίδια σου τα μάτια, το αποτέλεσμα που χαρίζει το κάθε προϊόν ξεχωριστά πάνω στα φρύδια. Αν θέλεις την συμβουλή μου, την μάσκαρα μπορείς να την χρησιμοποιείς στο καθημερινό σου μακιγιάζ, τόσο στη δουλειά όσο και στις απογευματινές βόλτες, ενώ το μολύβι για τα φρύδια είναι η τέλεια επιλογή για ένα πιο έντονο glam beauty look, το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 4 μολύβια φρυδιών και 4 μάσκαρες για να προσθέσεις στο beauty νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

Αυτά είναι τα beauty highlights που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης