Bye bye rainy days! 4 χτενίσματα για να είσαι κομψή στη βροχή

Ευαγγελία Αλπίδου
Bye bye rainy days! 4 χτενίσματα για να είσαι κομψή στη βροχή
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Αυτά τα χτενίσματα γίνονται εύκολα και γρήγορα σε χρόνο dt!  Και το κυριότερο; Η υγρασία και η βροχή δεν θα τα αγγίζει.

Σήμερα το πρωί δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι, άκουγα τον ήχο της βροχής και χουχούλιαζα κάτω από τα σκεπάσματα. Δυστυχώς, όμως τα ωραία πράγματα δεν διαρκούν για πάντα... Άλλη μία μέρα στο γραφείο με περιμένει! Μπορεί να μου αρέσει να ακούω τον ήχο της βροχής, αλλά όταν βρέχει τα μαλλιά μου υποφέρουν. Νομίζω, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες. Τα μαλλιά μας φριζάρουν! Τέτοιες μέρες έχουμε ανάγκη από χτενίσματα τα οποία γίνονται εύκολα και γρήγορα σε χρόνο dt! Και το κυριότερο; Η υγρασία και η βροχή δεν θα τα αγγίζει.

Paris-str-S24-0278.jpg

Αυτές τις μέρες η ροή μου στο Instagram, έχει πλημμυρίσει με τις street styles εμφανίσεις από τα It girls, που παρευρίσκονται στα fashion weeks στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας. Ως beauty addict, μου αρέσει να παρατηρώ τα beauty looks, τα οποία χαρίζουν την τελική πινελιά σε κάθε outfit. Μιας και οι βροχερές μέρες έχουν έρθει στη χώρα μας, τα εκκεντρικά χτενίσματα των fashionistas μου κίνησαν το ενδιαφέρον και μου χάρισαν έμπνευση για iconic hairstyles τις βροχερές μέρες.

Αυτά τα χτενίσματα θα σε κάνουν να πεις goodbye στις frizz days! Τα μαλλιά σου θα δείχνουν συνεχώς περιποιημένα, χωρίς να έχεις αφιερώσει αρκετό χρόνο ή να έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Bye Bye Frizz Days!

Headband & Ponytail

Paris-str-S24-0120.jpg

Η αλογοουρά είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα. Για να τις χαρίσεις μία extra πινελιά, πρόσθεσε μία headband και αμέσως το χτένισμά σου θα πάει σε άλλο level. Το συγκεκριμένο hairstyle θα ταιριάξει τέλεια με τα office looks σου.

Πλεξούδα

Paris-str-S24-0129.jpg

Αν θέλεις να χαρίσεις μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην βαρετή ponytail. Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι και να κάνεις μία XL πλεξούδα για το γραφείο. Επιπλέον, μετά από τόσες ώρες με πλεξούδα στα μαλλιά, λύνοντάς τη θα έχεις τα τέλεια beach waves. Και κάπως έτσι... είσαι έτοιμη για τη βραδινή έξοδό σου.

Χαμηλή Ponytail

Milano-str-S24-0091.jpg

Μετά το γραφείο έχεις κανονίσει για early drinks με τα κορίτσια από τη δουλειά. Πιάσε τα μαλλιά σου μία χαμηλή chic ponytail και στόλισέ την με ένα sparkle αξεσουάρ. Το χτένισμα αυτό θα αναδείξει το ίδιο όμορφα τα casual και τα formal looks σου.

Μεταξωτό Μαντήλι

Paris-str-S24-0250.jpg

Αν δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου εχθές το βράδυ, σου έχω τη λύση! Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου μεταξωτό μαντήλι, πέρασέ το γύρω από τα μαλλιά και αμέσως θα έχεις δημιουργήσει ένα stylish look, σαν πραγματική fashonista. Το χτένισμα με το μαντήλι θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days!