Αυτά τα nail arts θα κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά

Ευαγγελία Αλπίδου

Οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν τα νύχια να φαίνονται κοντά. Πες ναι στις γήινες αποχρώσεις!

Είναι τα νύχια σου εύθραυστα και σπάνε εύκολα; Θέλεις να επιλέξεις τα πιο όμορφα σχέδια και δεν ξέρεις αν το κοντό manicure που έχεις, μπορεί να αναδείξει τα άκρα σου; Μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση! Υπάρχουν μερικά tips, που ακόμα κι εσύ που έχεις κοντά νύχια μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση και να τα κάνεις να φαίνονται πιο μακριά.

Επιστροφή στο all time classic! Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το νέο french manicure

Εκτός από το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξεις, είναι σημαντικό να φροντίζεις γενικά τα άκρα σου. Τι εννοώ; Να περιποιείσαι γύρω-γύρω τα πετσάκια με ειδικά λαδάκια και φυσικά αν χρησιμοποιείς συνεχώς τεχνικές που καταστρέφουν τον φλοιό του νυχιού να αφήνεις να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας μέχρι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου.

Απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις

https://www.instagram.com/p/CcvFPqvsnHL/

Επιπλέον, αν θέλεις τα νύχια σου να φαίνονται μακρύτερα, απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις, καθώς έχουν την τάση να κάνουν τα νύχια να φαίνονται πιο κοντά. Αντιθέτως, οι γήινες-ουδέτερες και οι ροζ αποχρώσεις είναι αυτές που θα κάνουν το manicure σου να φαίνεται πιο μακρύ. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και το σχήμα του νυχιού που θα επιλέξεις. Αντί να κάνεις τα νύχια σου τετράγωνα, επίλεξε ένα αμυγδαλωτό ή οβάλ σχήμα, το οποίο θα χαρίσει αμέσως έξτρα μήκος στα νύχια.

Black nails: 8 manicure που αποδεικνύουν ότι είναι το πιο κομψό χρώμα

https://www.instagram.com/reel/CvdO1UzgNtD/

Επίλεξε σχέδια στην βάση του νυχιού, όπως μικρές τελείες και abstract γραμμές οι οποίες θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι η βάση του νυχιού είναι μεγαλύτερη. Τα γκλίτερ και τα βερνίκια με shimmers είναι επίσης μία καλή επιλογή για το manicure που θέλεις να πετύχεις.

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα nail arts που μπορείς να υιοθετήσεις και να κάνεις το νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά. Just do ti!