DIY Time! Ξεκούρασε τα πόδια σου με ένα χαλαρωτικό foot soak

DIY Time! Ξεκούρασε τα πόδια σου με ένα χαλαρωτικό foot soak

Το scrub στην περιοχή των ποδιών θα αποβάλλει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα καταπολεμήσει το ξηρό δέρμα και ξεφλουδισμένο δέρμα.

Μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, αυτό που έχεις ανάγκη είναι να γυρίσεις σπίτι και να χαλαρώσεις... Το ήξερες ότι ένα ποδόλουτρο μπορεί να σε αποφορτίσει μετά από μία δύσκολη και ατέλειωτη μέρα; Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η περιποίηση των άκρων μας πρέπει να γίνεται όλο τον χρόνο, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η πιο αποτελεσματική ενυδάτωση προσώπου για κάθε τύπο δέρματος

Το ποδόλουτρο εκτός το ότι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, θα προσφέρει στα άκρα σου μία βελούδινη επιδερμίδα. Εκτός, από το ζεστό, χαλαρωτικό νερό, πρόσφερε στα πόδια σου ένα foot scrub το οποίο θα απολεπίσει και θα σου χαρίσει ένα απίστευτα λείο δέρμα. Το scrub στην περιοχή των ποδιών θα αποβάλλει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα καταπολεμήσει το ξηρό δέρμα και ξεφλουδισμένο δέρμα.

pexels-karolina-grabowska-5240795.jpg

Foot scrub με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σου

Scrub, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με υλικά που έχεις στην κουζίνα του σπιτιού σου. Αφού τοποθετήσεις μία λεκάνη με ζεστό νερό, ρίξε μέσα δύο φλιτζάνια γάλα. Τοποθέτησε μέσα τα πόδια σου και άφησέ τα να μουλιάσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πάρε 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη τοποθέτησέ τες μέσα σε ένα μπολ και πρόσθεσε 2 κουταλιές μέλι. Αφού ανακατέψεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, πάρε το μείγμα και με κυκλικές κινήσεις κάνε μασάζ στα πόδια, δίνοντας έμφαση στα σκληρά σημεία, όπως είναι οι φτέρνες.

pexels-polina-tankilevitch-5849428.jpg

Στη συνέχεια βούλιαξε τα πόδια σου ξανά μέσα στην λεκάνη και ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό. Τέλος, σε στεγνά πόδια τοποθέτησε την body cream σου για να κλειδώσεις την υγρασία στο δέρμα σου. Να είσαι σίγουρη πως μετά από αυτό το beauty treatment δε θα έχεις λόγια να περιγράψεις το πόσο υπέροχα αισθάνεσαι, αλλά και το πόσο λεία πόδια έχεις.

Eye patches! Το μυστικό των beauty editors κόντρα στο πρήξιμο και στους μαύρους κύκλους