5 beauty tips που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα French girls, δεν αγαπούν τα έντονα makeup looks. Τους αρέσει το απαλό και φυσικό αποτέλεσμα.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημίζονται οι Γαλλίδες, αυτό είναι το στιλ και τα ανεπιτήδευτα κομψά beauty looks, με τα οποία ολοκληρώνουν την κάθε τους εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο που πολλές από τις πιο διαχρονικές τάσεις, όπως το εμβληματικό καρέ, το γαλλικό μανικιούρ και τα tweed σακάκια είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις Γαλλίδες. Οι Παριζιάνες ενημερώνονται συνεχώς για τις τάσεις και τα trends, ενώ δεν παραλείπουν ποτέ την περιποίηση και τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα τους. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες ομορφιάς τους οποίους ακολουθούν πιστά στην καθημερινότητά τους και καταφέρνουν να δείχνουν πάντα περιποιημένες και λαμπερές.

334402262_211836604834755_5094479400091473309_n.jpg

@taylorlashae

Για παράδειγμα, δεν θα δεις ποτέ τα French girls με έντονο μακιγιάζ! Προτιμούν ελαφριές στρώσεις οι οποίες δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα τους, ενώ κάνουν το μακιγιάζ τους να φαίνεται απίστευτα φυσικό. Το concealer είναι ένα από τα αγαπημένα τους beauty προϊόντα, αφού εφαρμόζεται μετά την κρέμα ματιών, χαρίζοντας ένα fresh και φωτεινό βλέμμα. Είσαι έτοιμη να μάθεις όλα τα beauty tips που ακολουθούν οι Γαλλίδες στην daily routine τους;

Το Νο1 είναι η skincare routine

Οι Γαλλίδες πάντα προετοιμάζουν την επιδερμίδα τους πριν το μακιγιάζ. Τα καθαριστικά προϊόντα και οι κρέμες εφαρμόζονται εντατικά, πετυχαίνοντας αυτό λαμπερό δέρμα. Επιπλέον, δίνουν αρκετή σημασία στον καλό ύπνο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα όπως οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών. Φρόντισε, να χρησιμοποιείς skincare προϊόντα τα οποία έχουν να κάνουν με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδα σου.

Δεν αγαπούν το foundation

Όπως αναφέραμε και παραπάνω τα French girls, δεν αγαπούν τα έντονα makeup looks. Τους αρέσει το απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες και το έντονα κοψίματα στα ζυγωματικά. Αντικατέστησε το foundation με το concealer μέσα στην καθημερινότητά σου και φώτισε διακριτικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Εφαρμόζουν τα προϊόντα με τα δάχτυλα

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τις κρεμώδεις υφές, καθώς χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Για την εφαρμογή, χρησιμοποιούν τα δάχτυλα τους με τα οποία blendάρουν τα προϊόντα πάνω στην επιδερμίδα, τόσο στα χείλη όσο και στα ζυγωματικά. Οι ματ υφές δεν είναι από τις αγαπημένες τους επιλογές, καθώς κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή.

https://www.instagram.com/p/CzBvF5cupbk/

Δεν φοβούνται το κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν, είναι απίστευτα θηλυκό και sexy. Μπορεί να απογειώσει την κάθε εμφάνιση από την πιο casual μέχρι την πιο formal. Οι Γαλλίδες επιλέγουν το κόκκινο κραγιόν σε καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, για τις καθημερινές βόλτες τους στο κέντρο της πόλης. Το κόκκινο κραγιόν σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση! Γι' αυτό μην το φοβάσαι και τόλμησέ το!

Αντηλιακή προσώπου

Το έχουμε πει τόσες πολλές φορές και θα ξανά πούμε! Η αντηλιακή προσώπου πρέπει να χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο. Ναι, ακόμα και όταν έχει συννεφιά και βροχή. Οι Γαλλίδες δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς την αντηλιακή ή την ενυδατική με δείκτη SPF.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω beauty tips ακολουθείς πιστά στην καθημερινότητά σου;