5 ροζ κραγιόν για να πετύχεις τα juicy χείλη της Κατερίνας Καινούργιου

Γιατί ωραίο το κόκκινο κραγιόν, αλλά… υπάρχουν κι άλλες επιλογές αν θέλεις να διαφοροποιηθείς.

Το Barbiecore trend συνεχίζει να είναι πανταχού παρόν και η Κατερίνα Καινούργιου το αποδεικνύει. Αν ακολουθείς την Κατερίνα στα social media, δεν θα αργήσεις να καταλάβεις ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα... Φυσικά, το ροζ! Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, φαίνεται πως αγαπάει τις φυσικές και γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ. Καθημερινά επιλέγει ουδέτερες και απαλές αποχρώσεις τόσο στη βάση όσο και στα smoky eye looks της, τονίζοντας μόνο τα χείλη.

Το ροζ κραγιόν είναι το νέο κόκκινο

https://www.instagram.com/p/CyxlywaI6UQ/

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπάει το κόκκινο κραγιόν, αλλά το ροζ είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει. Η παρουσιάστρια του ALPHA πολλές φορές επιλέγει total pink looks και ροζ κραγιόν, δίνοντάς μας ένα cute και ρομαντικό makeup inspo. Γιατί ωραίο το κόκκινο, αλλά… υπάρχουν κι άλλες επιλογές αν θέλεις να διαφοροποιηθείς.

Η Katie Holmes υιοθέτησε τα curtain bangs που είχε και στα 90's

396974433_18396609631055557_1620082513205576076_n.jpg

@katken85

Το ροζ είναι το νέο κόκκινο! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να απογειώσει τα natural beauty looks. Για ζουμερά, ακαταμάχητα χείλη και χρώμα που διαρκεί, εφάρμοσε ένα μολύβι χειλιών, 1 με 2 τόνους πιο σκούρο από το ροζ κραγιόν που χρησιμοποιείς και να είσαι σίγουρη ότι το χρώμα στα χείλη σου θα διαρκέσει όλη μέρα. Extra tip: Για να κάνεις τα χείλη σου πιο ζουμερά, άπλωσε στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους με το δάχτυλό σου λίγο highlighter.

https://www.instagram.com/p/Cw0tI7IrGv3/

Το ροζ είναι ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε όλες! Μην ξεχνάς, ότι το Barbiecore trend συνεχίζει να είναι ακόμα στα trends, γι' αυτό αν θέλεις να υιοθετήσεις το ροζ χρώμα στην εμφάνισή σου, το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις. Στην παρακάτω gallery μπορείς να βρεις 5 σταθερά ροζ κραγιόν για τα πιο εντυπωσιακά χείλη. Ας βάλουμε λίγο χρώμα στα moody looks της σεζόν.