Meredith Blake Bob: Το νέο καρέ έρχεται ανανεωμένο από τα 90's

Ευαγγελία Αλπίδου

Το TikTok, λοιπόν, έφερε ξανά στο φως την αγαπημένη ταινία από τα 90's μέσα από το κομψό καρέ της Meredith Blake.

Όπως όλα δείχνουν τα bob μαλλιά θα μας απασχολήσουν για πολλά χρόνια ακόμα. Καθημερινά, οι hair experts ανακαλύπτουν νέες εκδοχές, κάνοντας το καρέ να φαίνεται σύγχρονο και ανανεωμένο. Plush bob, flipped bob, ασύμμετρο καρέ είναι μερικά από τα trends που αγαπήσαμε τους προηγούμενες μήνες. Αυτή τη φορά, οι beauty lovers στο TikTok μας φέρνουν ένα καρέ που γνωρίσαμε τη δεκαετία του 90. Σου θυμίζει κάτι, το Meredith Blake Bob; Ναι, είναι το εμβληματικό κούρεμα της Meredith Blake στην ταινία του 1998, The Parent Trap. Η ηθοποιός, Elaine Hendrix υποδυόταν την Meredith Blake την αυστηρή μητριά της Lindsay Lohan στην ταινία. Το ξανθό καρέ της Blake έφτανε λίγο πιο πάνω από τους ώμους, είχε όγκο, μικρά layers και οι άκρες γυρνούσαν διακριτικά προς τα μέσα αγκαλιάζοντας τα αυτιά και το λαιμό.

Το καρέ που έρχεται ανανεωμένο από τα 90's

Το TikTok, λοιπόν, ξανά έφερε στο φως την αγαπημένη ταινία από τα 90's μέσα από το κομψό καρέ της Meredith Blake. Το hashtag #meredithblake έχει ήδη συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 271 εκατομμύρια προβολές με όλο και περισσότερες γυναίκες να υιοθετούν και να δείχνουν tips για το πως θα πετύχεις το νέο καρέ. Αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις τις τέλειες άκρες που γυρνούν προς τα μέσα, το μόνο που αρκεί είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα. Τέλος, φρόντισε να κάνεις μία χωρίστρα στο πλάι και αν είσαι ήδη ξανθιά τότε θα είσαι ίδια η Meredith Blake. Voilà!

60’s Big Bow: Όλα τα steps για να αντιγράψεις το χτένισμα της Άννας Πρέλεβιτς

387704599_356164200080466_8662354277318405227_n.jpg

@hoskelsa

Η διαφορά που έχει με τα υπόλοιπα bob είναι στις άκρες των μαλλιών. Ο τρόπος με τον οποίο γυρνούν προς τα μέσα το κάνουν κομψό, ενώ γλυκαίνει απίστευτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Παρόλο, που το συγκεκριμένο κούρεμα το γνωρίσαμε μέσα από έναν αυστηρό ρόλο, στην πραγματικότητα είναι super cute και sexy.

Παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά TikTok video για να δεις μερικά styling tips για το πώς θα πετύχεις κι εσύ το Meredith Blake Bob. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;