American manicure! Η Jennifer Lopez μας δείχνει το νέο γαλλικό που θα κυριαρχήσει φέτος

American manicure! Η Jennifer Lopez μας δείχνει το νέο γαλλικό που θα κυριαρχήσει φέτος

@jlo

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα καλωσορίσουμε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου! Γι' αυτό το μανικιούρ σου επιβάλλεται να είναι très chic!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή nail arts. Όταν δεν ξέρουμε τι σχέδιο να κάνουμε στα νύχια μας, το french manicure είναι αυτό που μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες. Είναι κομψό, διαχρονικό και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε ρούχο και σε κάθε περίσταση.

Bye bye bad hair days! 4 λόγοι που λαδώνουν γρήγορα τα μαλλιά σου

Οι nail experts, κάθε χρόνο μας δείχνουν τις πιο σύγχρονες και fresh εκδοχές του. Για παράδειγμα, η κλασική λευκή γραμμή έχει αντικατασταθεί με παστέλ χρώματα τα οποία δημιουργούν μία πιο παιχνιδιάρικη πινελιά στο γαλλικό. Γκλίτερ και πέρλες κάνουν τα νύχια να φαίνονται σαν εκτυφλωτικά κοσμήματα, τα οποία μπορούν να απογειώσουν ένα party look. Μην ξεχνάς ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα καλωσορίσουμε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου! Γι' αυτό το μανικιούρ σου επιβάλλεται να είναι très chic!

French manicure vs American manicure

https://www.instagram.com/p/CzRUOEkrCvy/

Το ήξερες ότι εκτός από το french manicure, υπάρχει και το american manicure; Κι όμως η Jennifer Lopez, υιοθέτησε το american manicure. Πρόκειται για μία ανανέωση του κλασικού γαλλικού που είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το κλασικό είναι πιο αυστηρό με τη λευκή γραμμή να έχει συγκεκριμένο μήκος. Από την άλλη το american είναι πιο επαναστατικό και τολμηρό, ενώ εκτός από την λευκή γραμμή μπορείς να επιλέξεις κι άλλα χρώματα ή να δημιουργήσεις αντιθέσεις με διάφορες αποχρώσεις φινιρισμάτων.

399469271_18398037604011441_2716699878398359822_n.jpg

@jlo

Η Jennifer, επέλεξε ένα γαλακτώδες σχέδιο με διάφανη βάση σε οβάλ σχήμα. Πίσω από το american manicure κρύβεται ο αγαπημένος hair & makeup artist, Tom Bachic, τον οποίο εμπιστεύονται πολλές celebrities, όπως η Selena Gomez και η Camila Cabello. Όποια από τις δύο εκδοχές κι αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα σύγχρονο και κομψό.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές παραλλαγές του κλασικού γαλλικού.

American Manicure: