Sunday Funday! Κερασί, μόκα και snake print nails είναι τα hot σχέδια στο manicure της σεζόν

Φτιάξε, λοιπόν, έναν καφέ κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ξεκίνα να scrollάρεις μαζί με εμάς!

Εδώ στο beauty department οι Κυριακές είναι από τις αγαπημένες μας μέρες. -Ναι, όσο κουλό κι αν σου ακούγεται! Τις Κυριακές, έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε για νύχια. Μας αρέσει να χαζεύουμε στη ροή στο Instagram τα πιο ιδιαίτερα σχέδια και τις τάσεις που μας παρουσιάζουν κάθε φορά οι nail experts.

Το βουργουνδί έχει ανακηρυχθεί ως το χρώμα της σεζόν, καθώς ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Από την άλλη, τα mocha nails θυμίζουν το χρώμα που έχει το αγαπημένο μας ρόφημα και ταιριάζουν τέλεια με την χρωματική παλέτα που κυριαρχεί στα ρούχα της σεζόν. Σήμερα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα hot σχέδια που αξίζει να στολίσεις τα άκρα σου αυτή την εποχή.

American manicure! Η Jennifer Lopez μας δείχνει το νέο γαλλικό που θα κυριαρχήσει φέτος

Αυτά τα σχέδια θα σου φτιάξουν την Κυριακή!

https://www.instagram.com/reel/Cz38lqvrk_3/

Το snake print, έχει κάνει ένα δυνατό comeback! Αυτή, λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου να το υιοθετήσεις. Φτιάξε, λοιπόν, έναν καφέ κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ξεκίνα να scrollάρεις μαζί με εμάς! Τα παρακάτω nail arts αναδεικνύουν το ίδιο τέλεια, τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά νύχια, οποιοδήποτε σχήμα κι αν επιλέξεις.

393576526_6891186080919146_4674340048513291336_n.jpg

@nailartbyqueenie

Εμείς αγαπάμε το καθένα ξεχωριστά! Αν δεν έχεις κλείσει το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου και δεν ξέρεις τι σχέδιο να επιλέξεις, η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις. Καλή Κυριακή Queen!