Το trick με το concealer για σαρκώδη χείλη έχει κάνει ένα δυνατό comeback από τα 00s

Ευαγγελία Αλπίδου

Το concealer φωτίζει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνει τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο juicy.

Οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερα trends να έχουν κάνει την εμφάνισή τους από τα 80's, 90's και 00's με πιο ανανεωμένες και σύγχρονες πινελιές. Ως beauty addicts, στα μαλλιά έχουμε ξεχωρίσει το διαχρονικό καρέ, το wolf cut και τα κουρέματα με τα πολλά layers, τα οποία χαρίζουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά. Στο μακιγιάζ το κλασικό smoky eye, έχει αντικατασταθεί από το αποδομημένο smoky eye look, το οποίο θεωρείται κάτι το ατελές και μπορεί να το κάνει η κάθε κοπέλα χωρίς να απαιτούνται γνώσεις επαγγελματία makeup artist. Τους τελευταίους μήνες έχει κάνει ένα δυνατό comeback από τα αγαπημένα 00's, το trick με το concealer.

Τι είναι το trick με το concealer στα χείλη;

Πρόκειται, για ένα beauty trick το οποίο κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο tip, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις με το δάχτυλό σου ταμποναριστά λίγο concealer στη μέση των χειλιών, στο πάνω και στο κάτω χείλος. Ναι, τόσο απλό! Η βάση των χειλιών έχει μία nude απόχρωση η οποία παραπέμπει στο φυσικό χρώμα τους.

317511447_867256188050500_6516585793442664345_n.jpg

@sofiarichiegrainge

Στα catwalks της δεκαετίας του 00' τα περισσότερα μοντέλα είχαν αυτή την διακριτική λάμψη πάνω στα χείλη. Το concealer δημιουργεί ένα φυσικό εφέ όγκου, το οποίο φωτίζει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνει τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο juicy και ζουμερά. Αυτό το beauty trick, το επανέφερε ξανά στο μακιγιάζ η πασίγνωστη infuencer, Sofia Richie, η οποία ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok για να μας δείξει πως χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο trend στο μακιγιάζ της.

Extra tip: Για να πετύχεις ένα λείο αποτέλεσμα που θα κάνει τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο ζουμερά, χρησιμοποίησε ένα lip scrub. Η απολέπιση θα αποτρέψει το ξεφλούδισμα, ενώ θα δημιουργήσει έναν λείο και απαλό καμβά.

TikTok@kellystrackofficial.png

TikTok@kellystrackofficial

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά concealer που εμείς στο beauty department, του queen, αγαπάμε να χρησιμοποιούμαι ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...