6 glitter nails για να κάνεις μόνη σου το festive manicure

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα glitter nails, έχουν όλη αυτή τη λάμψη που μπορεί να κάνει το μανικιούρ να ακτινοβολεί από μακριά.

Δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού στην μανικιουρίστ σου για να κάνεις το τέλειο festive manicure που θα απογειώσει τα glam looks των γιορτών; Μην ανησυχείς! Το beauty department του queen, είναι πάντα alert για να σου δείχνει beauty tips που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη πάντα και παντού!

Social Media Beauties: Οι μεγαλύτερες beauty στιγμές στα social media το 2023

Βρήκαμε, λοιπόν, το μανικιούρ που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να μοιάζει το αποτέλεσμα σαν να το έκανε επαγγελματίας. Μην ανησυχείς! Δεν χρειάζεται να στολίσεις τα άκρα σου με περίτεχνα, σχέδια και μοτίβα. Εδώ στο queen είμαστε λάτρεις της less is more αισθητικής. Μας αρέσουν, δηλαδή, τα απλά και μίνιμαλ σχέδια τα οποία μπορούν να χαρίσουν αυτή τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Glitter και στρας παντού!

https://www.instagram.com/reel/C041VL-yXCY/

Το μυστικό, λοιπόν, κρύβεται στα glitter nails. Τα glitter nails, έχουν όλη αυτή τη λάμψη που μπορεί να κάνει το μανικιούρ να ακτινοβολεί από μακριά. Μπορείς να επιλέξεις μία nude βάση και από επάνω να προσθέσεις ένα βερνίκι με glitter σε οποιαδήποτε απόχρωση εσύ θες. Οι πιο hot επιλογές που μπορούν να αναδείξουν τέλεια τα festive looks των ημερών είναι το χρυσό, το ασημένιο, το πράσινο, το κόκκινο και το μπλε.

Επίσης, μπορείς να αντικαταστήσεις την κλασική λευκή γραμμή του french manicure με μία γραμμή από glitter. Αμέσως, θα έχεις χαρίσει στα άκρα σου μία διακριτική λάμψη που θα κάνει το μανικιούρ σου να φαίνεται λαμπερό και περιποιημένο.

Καρέ μαλλιά! 7 haircuts που θα σε κάνουν να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά το 2024

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις hot επιλογές με πρωταγωνιστή το glitter. Ρίξε μία ματιά και δημιούργησε το πιο spakle festive manicure!