Shimmer nails: Το trend στο manicure που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Shimmer nails: Το trend στο manicure που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Έχεις ξεμείνει από ιδέες στο manicure σου; Τα shimmer nails θα χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι. 

Μπορεί τα παστέλ χρώματα και οι nude αποχρώσεις να είναι από τις must επιλογές για τα νύχια το καλοκαίρι… Φέτος όμως, ήρθε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά! Η Betina R. Goldstein, η nail expert, της Chanel μας δείχνει πιο είναι το νέο nail trend το οποίο θα επικρατήσει παντού αυτή τη σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, τα shimmer nails!

https://www.instagram.com/p/CszOk8fstYP

Κοντά νύχια: 7 καλοκαιρινά σχέδια από τη nail expert Bettina R. Goldstein

Τι είναι τα shimmer nails;

Τα shimmer nails θυμίζουν τα glitters που επιλέγουμε να διακοσμούμαι τα νύχια μας στις γιορτές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, τα χρώματα είναι πιο απαλά και διακριτικά. Οι πιο hot αποχρώσεις είναι στα χρώματα της χρυσαφένιας άμμου και ήλιου, γιατί ο συνδυασμός με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι το κάτι άλλο. Παρόλα αυτά, μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα με shimmer και να χαρίσει τη δική του ξεχωριστή λάμψη στην εμφάνισή σου.

https://www.instagram.com/p/CqqzCE-OtYx

Επειδή, από μόνα τους τα shimmer nails είναι αρκετά εντυπωσιακά, δε χρειάζεται να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο. Αν όμως επιλέξεις, ένα french manicure να είσαι σίγουρη, πως το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα minimal και κομψό. Επιπλέον, αν είσαι καλεσμένη σε κάποιον καλοκαιρινό γάμο, τα shimmer nails είναι το βερνίκι που θα απογειώσει το συνολικό σου look και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αν σκέφτεσαι ακόμη ποιο θα είναι το επόμενο ραντεβού για τα νύχια σου, το παρακάτω gallery θα σου χαρίσει την έμπνευση που θες.

3 tips για ανάλαφρο και γρήγορο μακιγιάζ το καλοκαίρι