Frosty makeup: Η τάση από τα 90's κάνει το μακιγιάζ να φαίνεται «παγωμένο»

Ευαγγελία Αλπίδου
Frosty makeup: Η τάση από τα 90's κάνει το μακιγιάζ να φαίνεται «παγωμένο»
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Το βλέμμα, τα χείλη και τα ζυγωματικά αποκτούν ένα μεταλλικό εφέ που δημιουργεί την αίσθηση ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι παγωμένα.

Αν σου αρέσουν οι μεταλλικές υφές στο μακιγιάζ, τότε σίγουρα θα λατρέψεις την νέα τάση που κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να φαίνονται «παγωμένα». Εντάξει, σχεδόν παγωμένα! Το νέο trend ακούει στο όνομα, frosty makeup.

Τι είναι το frosty makeup look;

Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις. Το βλέμμα, τα χείλη και τα ζυγωματικά αποκτούν ένα λαμπερό εφέ που δημιουργεί την αίσθηση ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι παγωμένα. Μπλε του πάγου, ασημί, απαλό ροζ και χρυσό είναι οι αποχρώσεις που μπορούν να πετύχουν το «frozen effect». Η Christina Aguilera και η Paris Hilton, είναι μερικές από τις αγαπημένες διάσημες που υιοθέτησαν το frosty makeup look και εφάρμοσαν τις metallic eyeshadows μέχρι το τόξο των φρυδιών στα beauty looks των 90's.

6 σύγχρονες προτάσεις για να φορέσεις τη σκιά ματιών σαν επαγγελματίας makeup artist

Hui-bbt-S22-003.jpg

Για τέλεια frosty χείλη μπορείς να εφαρμόσεις ένα οποιοδήποτε nude κραγιόν και να προσθέσεις από πάνω την silver σκιά ταμποναριστά με το δάχτυλό σου. Αμέσως, θα δημιουργήσεις μία ψυχρή αντανάκλαση, η οποία θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη. Εκτός, από μεταλλικές σκιές μπορείς να χρησιμοποιήσεις και metallic eyeliners. Για να ολοκληρώσεις το frosty makeup θα χρειαστεί να τονίσεις τα ζυγωματικά. Πώς θα το κάνεις αυτό; Με το highlighter, φυσικά! Επίλεξε μία ψυχρή απόχρωση και κάνε τα ζυγωματικά σου να λάμπουν από μακριά. Το silver highlighter θα φωτίσει το πρόσωπό σου και θα του χαρίσει μία νεανική και φρέσκια όψη σε χρόνο dt!

3 tips για να αποκτήσεις τα πιο juicy χείλη που είχες ποτέ με τρείς κινήσεις

Stella-Jean-bbt-F18-019.jpg

Μπορείς να πετύχεις το τέλειο frosty manicure!

Extra tip: Εκτός από frosty makeup looks μπορείς να δημιουργήσεις και frosty nails. Με τις ίδιες αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσεις στα παγωμένα eye looks σου θα χρησιμοποιήσεις και στο frozen manicure. Για παράδειγμα, το silver manicure παραπέμπει ακριβώς στο frosty makeup, την τάση που έχει κάνει ένα δυνατό comeback από τα 90's.

103946413_617879192416537_7163576968830247544_n.jpg

@betina_goldstein


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!