Παστέλ και glossy! 4 ανοιξιάτικα makeup trends που θα μας φτιάξουν τη διάθεση

Ευαγγελία Αλπίδου

Glossy τοξωτά φρύδια και ροδακινί αποχρώσεις θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο μακιγιάζ αυτή την άνοιξη.

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έμειναν πολλές μέρες για να υποδεχθούμε (ημερολογιακά τουλάχιστον) την άνοιξη. Κάθε φορά που αλλάζουν οι εποχές παρακολουθούμε τις τάσεις και όσα πρότειναν οι αγαπημένοι makeup artists για τα χρώματα και τις τεχνικές που θα δούμε στα spring μακιγιάζ. Μέσα από τα social media, οι beauty lovers έχουν, ήδη, ξεκινήσει να μας δείχνουν μακιγιάζ γεμάτα χρώμα τα οποία μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Πώς θα πετύχεις τα ανεπιτήδευτα smokey eyes των 90s σαν πραγματική makeup artist

Οι βάσεις είναι ελαφριές σε ουδέτερες αποχρώσεις -οι βαριές βάσεις του χειμώνα ανήκουν στο παρελθόν- οι οποίες κάνουν το δέρμα να αποπνέει φρεσκάδα και ζωντάνια. Ροδαλά ζυγωματικά και ζουμερά χείλη δημιουργούν ένα fresh και δροσερό μακιγιάζ το οποίο μπορεί να σε συντροφεύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις night out εμφανίσεις. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι οι πιο δημοφιλείς της σεζόν, με το peach fuzz, το ροζ και το μπλε να δίνουν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Και αν έχεις ήδη μπερδευτεί με τις νέες τάσεις που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στο Instagram και στο TikTok, εμείς είμαστε εδώ για να σε ξεμπερδέψουμε. Έχουμε επιλέξει τα 4 πιο hot Spring/Summer makeup trends του 2024, που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος.

Extra tip: Για ένα αψεγάδιαστο και λαμπερό μακιγιάζ, φρόντισε η βάση σου να είναι πάντα σωστά ενυδατωμένη. Και μην ξεχνάς ποτέ την αντηλιακή!

Glossy τοξωτά φρύδια

428442649_7156735937778889_3852972033236177908_n.jpg

@christinanadin

Για να αποκτήσεις μεγάλα τοξωτά φρύδια το «μαγικό» προϊόν είναι το διάφανο gel φρυδιών. Πρώτα γέμισε με ένα μολύβι τα κενά και δώσε σχήμα στα φρύδια σου. Στη συνέχεια με το brow gel, χτένισέ τα με φορά προς τα επάνω, πρόσθεσε λίγη ανοιχτή, καφέ σκιά επάνω στα βλέφαρά, λίγο ρουζ στα ζυγωματικά, lip gloss στα χείλη και... είσαι έτοιμη!

Ροδαλά ζυγωματικά

@sabinasocol.png

@sabinasocol

Το έντονο ρουζ επάνω στα ζυγωματικά είναι μία από τις hot τάσεις που είδαμε στα catwalks της σεζόν. Τα ροδαλά ζυγωματικά χαρίζουν μία φρεσκάδα στην επιδερμίδα και ένα απίστευτα νεανικό αποτέλεσμα.

Peach fuzz αποχρώσεις

peach-fuzz.png

Σύμφωνα με την Pantone, το ροδακινί χρώμα είναι το must colour της σεζόν. Στο βλέμμα σου οι ροδακινί σκιές δημιουργούν ένα φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ τα peachy ζυγωματικά και χείλη φαίνονται απίστευτα ζουμερά σαν ροδάκινο.

Throwback lip gloss

404315344_18421293478037292_5399313149820399988_n.jpg

@haileybieber

Το lip gloss είναι το beauty item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία τσάντα. Με μία κίνηση κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και ενυδατωμένα, ενώ χαρίζει μία glam πινελιά σε όλο το beauty look.

Ο κότσος είναι και επίσημα το μεγαλύτερο trend της σεζόν που γίνεται σε χρόνο dt