Editor’s Choice: Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για επανόρθωση που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για επανόρθωση που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

8 μάσκες μαλλιών που θα μειώσουν ριζικά το σπάσιμο της τρίχας και θα επαναφέρουν την ελαστικότητα της.

Είναι γνωστό, ότι η επιδερμίδα του προσώπου μας έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα και ενυδάτωση. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μαλλιά μας! Τα θερμαντικά εργαλεία, οι ακτίνες του ήλιου, το χλώριο της πισίνας, αλλά και το θαλασσινό νερό τους καλοκαιρινούς μήνες είναι από τους παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα.

Το «μυστικό» βρίσκεται στις μάσκες μαλλιών. Οι μάσκες μαλλιών είναι το προϊόν που μπορεί από την πρώτη κιόλας εφαρμογή να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν απαλά σαν μετάξι. Οι πλούσιες και κρεμώδεις υφές που διαθέτουν εισχωρούν βαθιά στην τρίχα, αποκαθιστώντας την αντοχή της, λειαίνοντας την επιφάνεια της και μειώνοντας ριζικά το σπάσιμο, βοηθώντας τα μαλλιά να επαναφέρουν την ελαστικότητα και τη φυσική λάμψη τους.

Μάσκα μαλλιών για τέλειο wet look

Vuitton-clp-F24-036-(1).jpg

Spring is here! 8 λουλουδάτα αρώματα με ακαταμάχητο άρωμα που διαρκεί

Τις μάσκες μαλλιών πρέπει να τις εφαρμόζεις 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ενδιάμεσα να φοράς μαλακτική κρέμα (ειδικά αν έχεις λεπτά μαλλιά). Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς όλο την ίδια, αλλά να δοκιμάζεις διαφορετικές μάσκες μαλλιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Editor’s tip: Αν σου αρέσει το wet hairstyle, τοποθέτησε τη μάσκα μαλλιών στη ρίζα και στα μήκη, μαζί με το λάδι και τα υπόλοιπα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις στο styling. Η μάσκα μαλλιών θα λειτουργήσει συνδυαστικά, καθώς θα κάνει τα μαλλιά σου να μοσχοβολάν όλη την ώρα, ενώ τα θρεπτικά συστατικά θα εισχωρήσουν στο εσωτερικό της τρίχας και θα επανορθώσουν τις ταλαιπωρημένες άκρες σου.

Θες ένα απαλό smokey eyes; Το καφέ μολύβι ματιών είναι το νέο μαύρο

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Είναι πλούσιες σε θρεπτικά οφέλη και χαρίζουν λεία και μεταξένια μαλλιά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ρίξε μία ματιά…

3 κομψά κουρέματα που δεν χρειάζονται συχνά συντήρηση στο κομμωτήριο