Παντρεύεσαι; Αυτοί είναι οι 5 top προορισμοί για να πας ταξίδι του μέλιτος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεσαι; Αυτοί είναι οι 5 top προορισμοί για να πας ταξίδι του μέλιτος

Και οι πέντε είναι μαγευτικοί

Αν μέσα στο 2017 σκοπεύεις να ντυθείς νυφούλα και δεν έχετε αποφασίσει ακόμη για το που θα πάτε ταξίδι του μέλιτος με τον καλό σου, το Lonely Planet είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, αφού μόλις ανακοίνωσε τους 5 top προορισμούς αυτής της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως αυτλη η λίστα θα σε κάνει να θες να κλείσεις εισιτήριο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και τελικά ίσως επισκεφθείς και τους πέντε, που ξέρεις;

Cote DAzur 835x557

#1. Cote d’ Azur (aka Κυανή Ακτή)

Ανάμεσα στη θέα της Γαλλικής Ριβιέρας και τα βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια της η Κυανή Ακτή θα σε κάνει να μην θες να φύγεις ποτέ από εκεί

Seychelles 835x556

#2. Σεϋχέλλες

Θες κάτι που θα κάνει τον γάμο σου με τον αγαπημένο σου ακόμη καλύτερο; Τότε αυτό θα το βρεις στις Σεϋχέλες, εξερευνώντας μυστικές σπηλιές και σμαραγδένια δάση. Και για το τέλος να χαλαρώνεις σε μία απομονωμένη βίλα με ιδιωτική πισίνα.

Sweden 835x553

#3. Σουηδία

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο όμως η Σουηδία βρίσκεται μέσα στους 5 top προορισμούς που πρέπει να επισκεφθείς. Η χώρα των Βίκινγκς θα σε κάνει να μη θες να φας πολύ (καλό είναι αυτό), αλλά πέρα από αυτό θα φύγεις με περισσότερη κομψότητα και περισσότερες γνώσεις διακόσμησης.

India 835x552

#4. Ινδία

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Εάν αποφασίσεις να πας στην Ινδία δεν θα είσαι μία πριγκίπισα μόνο την ημέρα του γάμου σου, μιας και στο Rajasthan θα περάσεις τον μήνα του μέλιτος σας σε ένα παλάτι (το οποίο έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο).

Shanghai 835x536

#5. Σανγκάη

Αυτή η μοναδική πόλη της Κίνας συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μαζί. Μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να εξερευνήσεις τους αρχαίους ναούς και το βράδυ να απολαύσεις το ποτάκι σου ή το κοκτέιλ σου στο φουτουριστικό μπαρ «Cloud 9».