Save the Date: Οι πιο ευφάνταστες ιδέες για να ενημερώσετε νωρίς τους καλεσμένους σας (pics)

Πατουχέα Μαριάννα
Save the Date: Οι πιο ευφάνταστες ιδέες για να ενημερώσετε νωρίς τους καλεσμένους σας (pics)

Πριν στείλεις το προσκλητήριο βεβαιώσου ότι δεν έχουν κανονίσει κάτι την μεγάλη μέρα

Η σειρά είναι απλή. Πρόταση γάμου – Ημερομηνία – Εκκλησία – Ενημέρωση καλεσμένων. Γιατί τι να το κάνεις αν ξεκινήσεις τις ετοιμασίες και μέχρι να φτάσει στα χέρια τους το προσκλητήριο οι τελευταίοι έχουν άλλα σχέδια για εκείνες τις ημέρες; Ναι, εκτός κι αν είναι εκείνη η στριφνή μακρινή θεία του μέλλοντα συζύγου σου, σε ενδιαφέρει οι αγαπημένοι σου φίλοι και συγγενείς να μην έχουν κανονίσει κάτι άλλο.

Και επειδή τα προσκλητήρια θέλουν ένα χρόνο για να συζητηθούν, κανονιστούν, τυπωθούν και εν τέλει αποσταλούν σε όλους σας τους καλεσμένους, η νέα τάση επιβάλλει το “Save the Date”. Την αποστολή, δηλαδή, ενός μηνύματος, ενός mail ή την απλή ανάρτηση στα social media για να ενημερωθούν οι καλεσμένοι πριν το προσκλητήριο φτάσει στα χέρια τους. Μην αγχώνεσαι, δε χρειάζεται να αναφέρεις πολλές λεπτομέρειες. Σκοπός δεν είναι να αντικαταστήσεις τα προσκλητήρια αλλά να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου λίγο νωρίτερα και γιατί όχι, με έναν ευφάνταστο τρόπο.

697637715deec2b95a2dc5267c4f85f0

Κι αφού έχετε καταλήξει στην ημερομηνία του γάμου, μπορείτε και επίσημα να το ανακοινώσετε στους αγαπημένους σας φίλους. Ένα δείπνο θα αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία για να συναντηθείτε και να τους εκπλήξετε με τον αναμνηστικό φελλό που θα γράφει πάνω τις λεπτομέρειες και θα βρίσκεται μέσα στα ποτήρια τους, με τις φωτογραφίες σας που τραβήχτηκαν ακριβώς για αυτό το σκοπό ή και τα μπαλόνια που θα σχηματίζουν την ημερομηνία.

Αν πάλι δε θέλετε να οργανώσετε μια μάζωξη, μπορείτε να τους αποστείλετε μια διαδικτυακή κάρτα στην οποία θα επισυνάπτεται η φωτογραφία σας, τα αρχικά σας ή μονάχα η ημερομηνία. Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις πολλές ιδέες..

Δες ακόμα:

Αυτές είναι οι πιο chic γαμήλιες τούρτες του φετινού καλοκαιριού

Γίνεσαι κουμπάρα; Αυτές είναι οι υποχρεώσεις σου για το γάμο!

5 hot ιδέες για νυφικό μανικιούρ για να αποφύγεις το κλασικό γαλλικό