Τα πιο hot trends για τους γάμους του φθινοπώρου

Τα πιο hot trends για τους γάμους του φθινοπώρου

Φρέσκα φρούτα και κορμός δέντρου

Μπορεί στο μυαλό σου να μην έρχονται ακόμα φθινοπωρινές ιδέες, όμως οι γάμοι του φθινοπώρου πλησιάζουν και τα trends που έρχονται από το εξωτερικό μας έχουν ενθουσιάσει.

Η παλέτα μικραίνει: Μπορεί οι περσινοί γάμοι να ήταν γεμάτοι χρώματα, όμως φέτος η παλέτα μικραίνει, οι αποχρώσεις του λευκού γοητεύουν, η μονοχρωμία έρχεται στο προσκήνιο και η προσοχή έρχεται στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν.

Τα φρέσκα φρούτα συμπληρώνουν το παζλ: Ώριμα σύκα, φρέσκα πορτοκάλια και γενικά τα εσπεριδοειδή αλλά και το σκούρο ρόδι, μπαίνουν ανάμεσα στα λουλούδια και δημιουργούν μια ρουστίκ γαμήλια ατμόσφαιρα. Μην διστάσεις να πλαισιώσεις ακόμα και την ανθοδέσμη σου με λεμόνι ή λεμονόχορτο.

Το ξύλο έχει την τιμητική του: Μπομπονιέρες, προσκλήσεις, διακόσμηση με κεντρικό στοιχείο τον κορμό έρχονται πάλι στην μόδα του φθινοπωρινού γάμου και δένουν αρμονικά, ειδικά με δεξιώσεις και γάμους σε ανοιχτά σημεία, κοντά στη φύση.

Το espresso bar έχει την τιμητική του: Όχι άλλα βαρετά γαμήλια cocktails. Επένδυσε την δεξίωση με ένα espresso bar και κλέψε τις εντυπώσεις.

Βίντεο από την προετοιμασία: Όχι, άλλα βαρετά βιντεάκια από την γνωριμία του ζευγαριού. Το γαμήλιο trend που θέλει να βλέπουμε βίντεο από την προετοιμασία του ζευγαριού στη δεξίωση, κερδίζει έδαφος.

Διάβασε ακόμα: Οι ακρυλικές προσκλήσεις γάμου είναι ό,τι πιο hot έχεις δει τελευταία