Η «κούνια» γίνεται το trend στους γάμους του καλοκαιριού

Νατάσσα Σχοινά
Η «κούνια» γίνεται το trend στους γάμους του καλοκαιριού

Η νέα τάση για παραμυθένιους γάμους

Η τελετή του γάμου, η δεξίωση και ο,τι έχει να κάνει με το μεγάλο γεγονός έχει πάντα τη μέγιστη σημασία για το ζευγάρι και η προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες είναι σαφώς πολύ μεγάλη. Κατά καιρούς, έχουμε δει κάθε λογικής γάμους, από τους πιο απλούς και «κλειστούς», μέχρι τους πιο εντυπωσιακούς, που σε κάνουν να πιστεύεις ότι τα παραμύθια, για τα οποία διάβαζες μικρή, τελικά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Σε αυτούς τους τελευταίους φαίνεται να κινείται η τάση της εποχής, αφού το trend που κυριαρχεί σε πολλούς γάμους φέρνει ξεκάθαρα σε κάτι το παραμυθιακό και μνήμες της παιδικής ηλικίας, κι αυτό δεν είναι άλλο από την κούνια. Το ρομαντικό αυτό στοιχείο μπορεί να κοσμήσει ιδανικά τη δεξίωση του γάμου και -φυσικά- να αποτελέσει το τέλειο σημείο για να τραβήξει η νύφη τη φωτογραφία που θα βλέπει και θα ξαναβλέπει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Πολλά ζευγάρια, όμως, μέχρι που τοποθετούν κούνιες γύρω από την πίστα που πρόκειται να χορέψουν τα ίδια και οι καλεσμένοι, ώστε να ξεκουραστούν ή να τις χρησιμοποιήσουν σαν σταθμούς φαγητού.

Δες μερικές φωτογραφίες από γάμους που έχουν ενσωματώσει την κούνια στο μεγάλο γεγονός στη gallery που ακολουθεί και μάθε πώς μπορείς να φτιάξεις μία τέτοια κούνια στο παρακάτω βίντεο.