Οι Sparkling Day θέλουν να συμμετέχουν στην πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σου!

Οι Sparkling Day θέλουν να συμμετέχουν στην πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σου!

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου, να σε βλέπει στο μέλλον ντυμένη στα λευκά, με ένα μακρύ φουστάνι παρόμοιο με αυτά που συναντάμε στο κόκκινο χαλί, τον εκλεκτό της καρδιάς σου στο πλάι, και τα αγαπημένα σου πρόσωπα να «πλημμυρίζουν» αγάπη και χαμόγελα το φόντο; Τότε διαβάζεις το σωστό κείμενο.

Ναι, μπορεί η συγκεκριμένη ημέρα, να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εσένα και τον εν δυνάμει σύζυγο, όμως η οικογένεια, οι φίλοι, ο κοντινός περίγυρος, είναι εκείνοι με τους οποίους αποφασίζουμε να τη μοιραστούμε και εκείνοι που πιθανότατα, στήριξαν τη διοργάνωση της μεγάλης φιέστας, όλο το προηγούμενο διάστημα. Είναι οι άνθρωποί μας, που ακριβώς επειδή χαίρονται από τα βάθη της καρδιάς τους με τη χαρά μας, θέλουν να βάλουν και εκείνοι με την παρουσία ή τη βοήθειά τους, ένα λαμπερό «λιθαράκι» στη μοναδική αυτή στιγμή της ζωής μας.

Ωστόσο, πέρα από τους πολύ δικούς μας ανθρώπους, υπάρχουν κάποιοι ακόμη που θα ήθελαν να γίνουν μέτοχοι και να μας... ντύσουν «πρωταγωνίστριες», στον γάμο που ονειρευόμασταν, από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας. Αν αναρωτιέσαι ποιοι μπορεί να είναι, μία αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις λέξεις κλειδιά «sparkling day», θα σου αποκαλύψει την ομάδα που θα σε βοηθήσει να κάνεις τον γάμο των ονείρων σου πραγματικότητα!

sparkling 2

Event planner ή απλά... «ο άνθρωπός σου»

Εάν ετοιμάζεσαι, λοιπόν, να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας στο άμεσο μέλλον, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο πορτφόλιο των Sparkling Day events! Από εκεί θα αντλήσεις ακόμη περισσότερη έμπνευση για να βάλεις και την τελευταία λεπτομέρεια, την παραμικρή «πινελιά» που θα κάνει αυτό το συναρπαστικό τελετουργικό, ακόμη πιο ιδιαίτερο για εσένα, τον αγαπημένο σου και τους καλεσμένους σας.

Όσες από εμάς είχαμε τη χαρά να ντυθούμε νυφούλες, σε πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο, γνωρίζουμε από την καλή και την... ανάποδη, πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία ενός έμπειρου event planner, που κάνει τη «μάχη» της διοργάνωσης πιο δημιουργική και εύκολη για το ζευγάρι. Όσο πιο προσεκτικές είμαστε με τον «σύμμαχο» που θα επιλέξουμε, τόσο πιο πιθανό είναι να ζήσουμε ακριβώς αυτό που ονειρευόμαστε τόσα χρόνια. Ο event planner είναι το «δεξί» χέρι, που τελικά μας λύνει τα χέρια και μας επιτρέπει να έχουμε υπό έλεγχο τη διοργάνωση, μέχρι τη στιγμή που θα φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος από το τραπέζι του γάμου μας!

sparkling 3

Μία sparkle κίνηση καλοσύνης

Παρόλα αυτά, αυτό που κάνει τη Sparkling Day events να ξεχωρίζει με τις διοργανώσεις της στον τομέα του event planning, δεν είναι μόνο οι ευφάνταστες ιδέες και η out of the box αντίληψη, αλλά το γεγονός πως κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουν, τη διεκπεραιώνουν σαν να πρόκειται για τον γάμο, τη βάφτιση, τα γενέθλια κάποιου δικού τους ανθρώπου. Ακριβώς για αυτό, δεν μας έκανε καμία εντύπωση που παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την παρούσα στιγμή, η Σοφία Φάκου και η ομάδα της, βρήκαν για μία ακόμη φορά τον τρόπο να ρίξουν τη... χρυσόσκονή τους και να μας προσφέρουν απλόχερα μία λάμψη αισιοδοξίας! Πώς το κατάφεραν; Αναλαμβάνοντας χωρίς καμία χρέωση, οποιαδήποτε αλλαγή ή μετατροπή προέκυψε κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του γάμου μας, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν. Με άλλα λόγια, παρέχουν δωρεάν συμβουλές και έμπειρες κατευθύνσεις, σε όσες από εμάς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν χάσουμε την... υπομονή μας και πάρουμε λάθος ιδέες από τη Julia Roberts στο «Runaway bride». Δεν έχει καμία σημασία εάν δεν έχουμε συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, η Sparkling Day events, μας βοηθά να παραμείνουμε αισιόδοξες και εντός σχεδίου, προτείνοντας έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις, που δεν θα αφήσουν τον Covid-19 να μπει εμπόδιο στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας!

sparkling 4

Last but not least

Έχει σημασία να αναφέρουμε πως εκτός από παραμυθένιους γάμους, η Sparkling Day events πραγματοποιεί βαφτίσεις, prive, business και παιδικά πάρτι, που κάνουν τους καλεσμένους αλλά και τους ίδιους τους οικοδεσπότες, να... τρίβουν τα μάτια τους! Τέλος, έχει σημασία να θυμόμαστε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναβάλλουμε την ευτυχία μας, εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε την καρδιά μας, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον και βήματα για να τα καταφέρουμε. Άλλωστε, όπως λέει και η ομάδα των Sparkling Day events «ό,τι μπορούμε να ονειρευτούμε, μπορούμε και να το πραγματοποιήσουμε»! Τι περιμένεις λοιπόν;