Αναβολή του γάμου λόγω κορονοϊού; Η τεχνολογία φέρνει τη λύση

Αναβολή του γάμου λόγω κορονοϊού; Η τεχνολογία φέρνει τη λύση

Πλέον μπορούμε να έχουμε πολλές εναλλακτικές.

Πολλά έχουν αλλάξει με την άφιξη του κορονοϊού στις ζωές μας. Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Η πανδημία έχει αλλάξει όλον τον τρόπο που κινούμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι και τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Μπορεί πλέον να μπορούμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας, όμως, ακόμα και για να μπούμε σε ένα κατάστημα χρειάζεται να φορέσουμε προστατευτική μάσκα, σε ορισμένες περιπτώσεις και γάντια.

Οι πιο όμορφες στιγμές μας αναβλήθηκαν και τώρα βρισκόμαστε στη φάση που προσπαθούμε να επανακάμψουμε και να επιστρέψουμε στην πολυπόθητη κανονικότητα. Οι γάμοι, για παράδειγμα, είναι από τις περιπτώσεις που επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό, αφού λόγω συνωστισμού κόσμου δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέσα στην καραντίνα. Κι ακόμα και να γίνουν τώρα δε γίνεται να προσκληθεί πολύς κόσμος.

Η λύση, λοιπόν, είναι μία: Διαδικτυακός γάμος.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι τα ζευγάρια θα μπορούν να παντρευτούν νόμιμα μέσω τηλεδιάσκεψης!

«Αυτή η ανακοίνωση έδωσε σε πολλά ζευγάρια ηρεμία να ξέρουν ότι, ακόμα κι αν καταλήξουν να αναβάλουν τον γάμο τους, δε χρειάζεται να αναβάλουν και τον νόμιμο γάμο τους», είπε η Leah Weinberg του Color Pop Events στο Brides.

Οπότε, ουσιαστικά το ζευγάρι μπορεί να παντρευτεί νόμιμα και κρατάει τη γιορτή με όλους τους καλεσμένους για κάποια στιγμή στο μέλλον.