Change the Date: 7 κάρτες για τη νέα ημερομηνία του γάμου σου

Change the Date: 7 κάρτες για τη νέα ημερομηνία του γάμου σου

Λίγη έμπνευση για να δεις τι θα στείλεις στους δικούς σου.

Τι άλλο να πούμε για τη φετινή χρονιά δεν ξέρουμε. Σίγουρα δε θα λέγαμε ότι μας έχει φερθεί πολύ όμορφα μέχρι στιγμής, ίσα ίσα. Η πανδημία του κορονοϊού ήρθε και μαζί με αυτήν όλα τα επακόλουθα στη σωματική και ψυχολογική μας υγεία. Φροντίζουμε να προσέχουμε περισσότερο από ποτέ, έχουμε λάβει μέτρα με μάσκες και γάντια ώστε να μη διευκολύνεται η μετάδοσή του και γενικώς έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα για να έχουμε μία πιο προσαρμοσμένη καθημερινότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, συγκεντρώσεις και γιορτές που υπό φυσιολογικές συνθήκες μάζευαν πολύ κόσμο, είτε αναβλήθηκαν για μία πιο μακρινή ημερομηνία είτε βρέθηκε εναλλακτικός τρόπος ώστε να διεξαχθούν με μερικούς πολύ στενούς συγγενείς στο πλάι και τους υπόλοιπους ηλεκτρονικά, για παράδειγμα.

Αν ανήκεις στην πρώτη περίπτωση, όμως, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς κάποιες κάρτες Change the Date, με τις οποίες θα ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για την αλλαγή των σχεδίων που προέκυψε.




Ακριβώς επειδή πολλοί βρίσκονται σε ανάλογη περίσταση, έχουν κυκλοφορήσει ήδη υπέροχα σχέδια για να βρεις αυτό που ανταποκρίνεται στο δικό σου γούστο και να ενημερώσεις τους αγαπημένους σου για το νέο date που πρέπει να κρατήσεις ελεύθερο.

Στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα βρεις μερικές επιλογές για να πάρεις ιδέες.