4 πράγματα που πρέπει να έχει η wedding checklist σου

4 πράγματα που πρέπει να έχει η wedding checklist σου

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει

Η ημέρα του γάμου σου έχει προγραμματιστεί. Το άγχος σου είναι μεγάλο για να γίνουν όλα όπως πρέπει και η λίστα με τα πράγματα που πρέπει κάνεις δεν έχει τελειωμό. Είναι πολλά που πρέπει να ελεγχθούν. Από τα πρώτα βήματα και τις προσκλήσεις μέχρι το φαγητό της δεξίωσης, μεσολαβούν πολλές διαδικασίες τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσεις.

  1. Συμπερίλαβε επιπλέον χρόνο για να υπολογίσεις πόσο θα χρειαστεί ο κάθε καλεσμένος στις μετακινήσεις. Από την εκκλησία στον χώρο δεξίωσης δε θα φτάσουν όλοι την ίδια ώρα, οπότε καλό είναι να υπάρχει επαρκής χρόνος για την άφιξή τους.

  2. Θύμισε στους καλεσμένους να φέρουν μία τσάντα με αλλαξιές, σε περίπτωση που θέλουν να φορέσουν διαφορετικά ρούχα ή παπούτσια πιο άνετα για τους χορούς που θα ακολουθήσουν.

  3. Κάνε κάποιον υπεύθυνο για το τέλος του γεγονότος. Έτσι, δε θα έχεις να ανησυχείς ποιος θα μαζέψει ό,τι έχει μείνει, τα σκουπίδια και οτιδήποτε άλλο σχετικό.

  4. Φτιάξε ένα γαμήλιο emergency kit. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει το βερνίκι των νυχιών που έχεις χρησιμοποιήσει, makeup, αποσμητικό, χαρτομάντηλα, βούρτσα και λακ για τα μαλλιά, φουρκέτες, επιθέματα ποδιών, νερό και μικρά σνακς.