Ζευγάρι στην Αγγλία βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να παντρευτεί εν μέσω πανδημίας

Πατούλια Κατερίνα
Ζευγάρι στην Αγγλία βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να παντρευτεί εν μέσω πανδημίας

Ο πρώτος γάμος σε drive in είναι γεγονός

Αν νομίζεις πως οι περιορισμοί στων αριθμό των καλεσμένων στους γάμους είναι αυστηροί μόνο στη χώρα μας κάνεις λάθος. Και στη Βρετανία οι περιορισμοί έγιναν το τελευταίο διάστημα ακόμα πιο αυστηροί και ο αριθμός των προσκεκλημένων έπεσε από τους 30 στους 15 ανά μυστήριο.

Βέβαια, ένα ζευγάρι με καταγωγή από την Ινδία, κατάφερε να ξεπεράσει τους περιορισμούς και να πραγματοποιήσει έναν απόλυτα νόμιμο γάμο, έχοντας 250 προσκεκλημένους στο πλευρό του ή περίπου στο πλευρό του.

Ο Roma Popat και η Vinal Patel, παντρεύτηκαν στο Braxted Park, κοντά στο Witham του Essex

με 250 καλεσμένους, στον πρώτο drive in γάμο.

Οι τριαντάχρονοι φρόντισαν στην γιγαντοθόνη του drive in, να καταγράφεται λεπτό προς λεπτό ο γάμος τους και οι προσκεκλημένοι μέσα από τα αυτοκίνητά του να απολαμβάνουν την ξεχωριστή στιγμή του ζευγαριού.

Στους προσκεκλημένους δόθηκαν σνακς και αντισηπτικό ενώ μετά το μυστήριο, το ζευγάρι πέρασε με ξεχωριστό καρότσι δίπλα από κάθε αυτοκίνητο για να μπορέσουν να χαιρετίσουν έστω και από μακριά τον κόσμο που ήταν εκεί για τον γάμο τους.



Η διοργανώτρια γάμων Saheli Mirpuri εξήγησε πως οι γάμοι στην Ασία και την Ινδία έχουν μεγάλο αριθμό προσκεκλημένων και οι περιορισμοί για τα προγραμματισμένα μυστήρια απαιτούν αρκετή ευρεσιτεχνία και φαντασία για να γίνουν σωστά και με ασφάλεια.

Η ίδια εξήγησε πως μετά τον γάμο αυτό, πολλά ζευγάρια επικοινώνησαν μαζί της για να υλοποιήσουν και τον δικό τους γάμο με τον ίδιο τρόπο.

Το ζευγάρι με δήλωσή του τόνισε:

«Αυτή η μέρα ήταν απίθανη και για τους δυο μας και όλοι οι προσκεκλημένοι επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν πόσο ωραία πέρασαν. Ήταν σημαντικό για εμάς που όλοι ήταν εκεί έστω και με έναν διαφορετικό τρόπο σε μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε».