3 μυστικά για να τονώσεις τον γάμο σου και να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας

3 μυστικά για να τονώσεις τον γάμο σου και να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας

Κι όμως το μαζί μπορεί να τροφοδοτείται και με το «χώρια» κάποιες φορές.

Η καθημερινότητα μπορεί να επιφέρει συγκρούσεις στην καθημερινότητά μας, σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ειδικά τώρα που η καραντίνα έχει αρχίσει να μας κουράζει, οι σχέσεις μας με τον σύντροφό μας βρίσκονται διαρκώς -τις περισσότερες φορές ακόμη και χωρίς λόγο- σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Όλες οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου αναμφισβήτητα αρχίζουν και αλλοιώνονται χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο! Ο έρωτας τείνει να σβήνει, το πάθος να εξατμίζεται και η αγάπη παίρνει τη θέση όλων των όμορφων στιγμών που περάσατε (και εξακολουθείτε να περνάτε) μαζί!

Για να υπάρξει επικοινωνία, οι ρομαντικές χειρονομίες, οι νύχτες που δίνετε ραντεβού όταν κοιμηθούν τα παιδιά για να απολαύσετε -έστω και μυστικά- τον έρωτά σας, πρέπει να προσθέτουμε κάθε στιγμή λίγα μυστικά τόνωσης της σχέσης ώστε να μένει η φλόγα ζωντανή.

Πώς όμως μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό; Πώς μπορούμε να εστιάζουμε την ενέργειά μας με σωστό τρόπο ώστε να γυρίζει με θετικό πρόσημο σε εμάς και τον σύντροφό μας;

Δες 3 μαγικούς τρόπους που θα φέρουν ξανά την φλόγα στη σχέση σου:

1.Ξεκούρασε το μυαλό σου!

Οι περισσότερες από εμάς αφιερώνουμε πολύ χρόνο και ενέργεια στην δουλειά μας προκειμένου να είμαστε συνεπείς με τις καθημερινές υποχρεώσεις μας. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα την διαρκή κόπωση και εξάντλησή μας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Άσε πίσω λοιπόν, το στρεσογόνο περιβάλλον της εργασίας σου και προσπάθησε να ξεκουράζεσαι έστω 15 λεπτά όταν επιστρέφεις στο σπίτι. Μπορείς να κάνεις ασκήσεις yoga, να διαβάσεις μερικές σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο, να πιεις ένα αποτοξινωτικό ρόφημα ή ακόμη και να αφεθείς στους ρυθμούς του αγαπημένου σου χορού!

2.Αφέσου στο παιχνίδι!

Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου και ξαναγεννήσου! To παιχνίδι ήταν είναι και θα είναι πάντα μια διέξοδος ξεγνοιασιάς, χαράς και αναζωογόνησης! Οργανώστε μια ολοήμερη στο δάσος με ποδήλατα ή πεζοπορία, παίξε επιτραπέζια μέχρι το πρωί , κάνε οτιδήποτε σου προκαλεί χαμόγελα και σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα! Όσο για τα ερωτικά παιχνίδια; Κι αυτά είναι στο πρόγραμμα και μάλιστα επιτρέπονται δίχως όρια και ταμπού!

Δες τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί: