Όλα τα μεγάλα trends που συναντάμε φέτος στους γάμους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλα τα μεγάλα trends που συναντάμε φέτος στους γάμους

Αυτή τη χρονιά όλα είναι διαφορετικά και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της εποχής.

Η φετινή χρονιά ήταν αναμφίβολα πολύ δύσκολη για όλο τον πλανήτη και κυρίως για τους μελλόνυμφους που προγραμμάτιζαν το γάμο τους. Τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό άλλαζαν διαρκώς με αποτέλεσμα το όριο των καλεσμένων και οι προϋποθέσεις της γαμήλιας τελετής να είναι αρκετά διαφορετικές απ' ότι έχουμε συνηθίσει.

Το 81% των ζευγαριών που σκοπεύουν να παντρευτούν άμεσα αναφέρει ότι η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά τις προσδοκίες τους για την διοργάνωση του γάμου τους.

Αυτή την χρονιά, βλέπουμε επίσης ότι οι μελλόνυμφοι δίνουν έμφαση στην τελετή, δημιουργώντας πιο εξατομικευμένες λεπτομέρειες και ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα ανά επισκέπτη. Στόχος να κάνουν τους καλεσμένους να περάσουν καλά και να νιώσουν πιο οικεία.

Tα μεγαλύτερα wedding trends της χρονιάς

1) Γάμοι βασισμένοι στην βιωσιμότητα

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας και δεν είναι τυχαίο πως ολοένα και περισσότερα ζευγάρια φέτος αποφασίζουν να στείλουν ηλεκτρονικές προσκλήσεις γάμου παρά να σπαταλίσουν μεγάλες ποσότητες χαρτιού.

2) DIY μακιγιάζ και χτένισμα της νύφης

Πολλές νύφες αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα πιο natural look και επιμελούνται μόνες εξ ολοκλήρου το μακιγιάζ καθώς και το χτένισμά τους.

3) Γάμοι σε πολύ στενό κύκλο

Τα ζευγάρια καλούν μόνο τους πιο κοντινούς συγγενείς και φίλους

4) Γάμοι σε αυλές και πρωτότυπα venues

Εν έτη 2021 πολλοί θέλουν να πρωτοτυπήσουν και αναζητούν ιδιαίτερα locations για το γάμο τους όπως μεγάλοι κήποι, πάρκα ή στήνουν ειδικά σκηνικά στην παραλία.

gamos5

5) Ατομικές γαμήλιες τούρτες

https://www.instagram.com/p/B3nZ5EuBlFW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

6) Προσωποποιημένα δώρα στους καλεσμένους

Αξεσουάρ όπως μάσκες προστασίας και αντισηπτικά με logo τα ονόματα του ζεύγους είναι ένα από τα πιο επίκαιρα trends που συναντάμε φέτος στους γάμους. Αποτελούν το πιο χρήσιμο δώρο για τους καλεσμένους με ολοένα και περισσότερους διοργανωτές γάμων να το συνιστούν.

6 συμβουλές που θα «σώσουν» την οργάνωση του γάμου σου



Παντρεύεσαι; 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου



Πηγή κεντρικής: freepik.com