Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; 10 σκηνικά που θα απογειώσουν τον γάμο σου

Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; 10 σκηνικά που θα απογειώσουν τον γάμο σου

Πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά και αξίζει να συμπεριλάβεις στην ωραιότερη τελετή της ζωής σου.

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες για τον γάμο τους ωστόσο οι φθινοπωρινοί γάμοι έχουν γίνει και πάλι trend. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι οι δημοφιλέστερες χρονικές επιλογές αφού στην χώρα μας ο καιρός παραμένει εξαιρετικά καλός και θερμός.

Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; Τι να επιλέξεις

https://www.instagram.com/p/CUvEsyJN7zs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι βολικοί από την άποψη ότι δεν έχει έξω ούτε πολύ ζέστη, ούτε πολύ κρύο και οι ετοιμασίες γίνονται ακόμη πιο εύκολα. Οι όμορφες γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν με το καφέ, το πορτοκαλί και το πράσινο να αποτελούν must για την διακόσμηση του χώρου ή της γαμήλιας τελετής.

Παντρεύεσαι; 6 πρωτότυπες ιδέες για να υποδεχτείς τους καλεσμένους στη δεξίωση

Φθινοπωρινή διακόσμηση που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια, το φθινόπωρο είναι μια φυσικά όμορφη εποχή του χρόνου. Υπάρχουν υπέροχα φύλλα στα δέντρα, φωτεινά λουλούδια (όπως ντάλιες, κατιφέδες και ζίννιες), κολοκύθες και φρέσκα φρούτα (μήλα, αχλάδια, ρόδια) που αξίζει να χρησιμοποιήσεις στη φθινοπωρινή διακόσμηση του γάμου σου.

Πέρα από την εποχιακή ομορφιά, η ζεστή, casual ατμόσφαιρα του φθινοπώρου μπορεί να απογειώσει το σκηνικό του γάμου σου εάν την εκμεταλλευτείς σωστά. Μοναδικές παλέτες χρωμάτων (όπως κίτρινο με μπλε και πορτοκαλί με καφέ) και δημιουργικές ιδέες στολισμού βασισμένες στα items της σεζόν, θα συνθέσουν το πιο ιδιαίτερο decoration που έχεις δει.

Επένδυσε σε φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά και κουκουνάρια τα οποία μπορείς να στολίσεις μέσα σε καφάσια και καλάθια σε φυσικές αποχρώσεις. Το ξύλο είναι must υλικό οπότε μια ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσεις ξύλινα φαναράκια ή διακοσμημένα κουτιά.

https://www.instagram.com/p/CVANP3xo6iX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @pexels.com

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά από τα ωραιότερα σκηνικά που αξίζει να επιλέξεις για τον γάμο σου.