3 DIY οικολογικά αρωματικά χώρου για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σου

3 DIY οικολογικά αρωματικά χώρου για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σου

Απλά υλικά που έχεις ήδη έχεις αρκούν για να φτιάξεις το πιο φιλικό προς το περιβάλλον αρωματικό.

Καθημερινά επιστρέφουμε κουρασμένες στο σπίτι και το μόνο που θέλουμε είναι να ξαπλώσουμε σε μια γωνιά του καναπέ. Τα φυσικά αρωματικά χώρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το χώρο σου ακόμη πιο cozy, ευχάριστο και χαλαρωτικό.

Τα κοινά αρωματικά χώρου, που υπάρχουν στο εμπόριο περιέχουν χημικά, αρκετά βλαβερά για τον οργανισμό μας. Καλό θα ήταν να τα αποφεύγεις αφού μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις οικολογικά αρωματικά χώρου για να αρωματίσεις το σπίτι σου με ανακυκλώσιμα υλικά.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις 3 DIY δοκιμασμένες συνταγές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά απλά υλικά, όρεξη και φαντασία.

5 διατροφικές συμβουλές για να μειώσεις το δικό σου αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον

3 DIY αρωματικά χώρου που θα φτιάξεις σε χρόνο Dt

1) Αρωματικό χώρου με βότκα

aromatiko3.jpg

@carandhomeaccessories

Πώς θα το φτιάξεις: Ανέμειξε 1/4 φλιτζάνι νερό με 1/4 φλιτζάνι βότκα. Πρόσθεσε 20 (ή περισσότερες) σταγόνες από τα αγαπημένο σου αιθέρο έλαιο. Το λεμόνι, το λεμονόχορτο και το δεντρολίβανο είναι μερικά από τα συστατικά που αξίζει να χρησιμοποιήσεις. Σε ένα γυάλινο δοχείο ρίξε το μείγμα και πρόσθεσε ξυλάκια για σουβλάκια. Προαιρετικά μπορείς να ρίξεις ελάχιστες σταγόνες από χρωστική τροφίμων.

https://www.instagram.com/p/CZZqX-ulhWU

2) Αρωματικό χώρου με θαλάσσιο γυαλί

Πώς θα το φτιάξεις: Το θαλάσσιο γυαλί δείχνει πολύ όμορφο όταν το τοποθετήσεις σε ένα γυάλινο μπολ. Πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ή μια χούφτα αποξηραμένη λεβάντα για να του δώσεις ένα χαλαρωτικό άρωμα που θα σε ταξιδέψει.

https://www.instagram.com/p/CdE4iF-Ju8H

3) Αρωματικό χώρου με πορτοκάλι

Πώς θα το φτιάξεις: Μυρίζει άσχημα ο χώρος σου; Ένα πορτοκάλι γεμάτο αλάτι αρκεί για να κάνεις θαύματα. Το αλάτι θα απορροφήσει την υγρασία ενώ το πορτοκάλι αναδίδει ένα άρωμα φρεσκάδας. Αφαίρεσε το εσωτερικό μισού πορτοκαλιού και γέμισέ το με θαλασσινό αλάτι. Πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για να ενισχύσεις το άρωμα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com