Η Rebel Wilson σε παρακινεί να προσεγγίσεις την fit πλευρά του εαυτού σου (photos)

Ιωάννα Τζανή
Η Rebel Wilson σε παρακινεί να προσεγγίσεις την fit πλευρά του εαυτού σου (photos)

H Rebel Wilson είναι στα καλύτερά της και θα σου μεταφέρει λίγη από την αυτοπεποίθηση που νιώθει.

Τι καλύτερο από το να βλέπουμε γυναίκες που αγαπούν το σώμα και τον εαυτό τους, δεν έχουν ανασφάλειες και εκπέμπουν φουλ αυτοπεποίηθηση; Η Rebel Wilson αποτελεί περίτρανο παράδειγμα όλων αυτών και σε καλεί να την... αντιγράψεις.

Στα 41 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός μοιάζει πιο fit και γοητευτική από ποτέ. Μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών που άλλαξε όλη της τη ζωή, η Rebel Wilson ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών που μας έκαναν να σαστίσουμε με το σώμα, αλλά και την αυτοπεποίθηση την οποία εκπέμπει.



Οι φωτογραφίες που μας εντπωσίασαν και το δυνατό μήνυμα της Rebel Wilson

Η Rebel Wilson φωτογραφήθηκε σε μια μαγευτική παραλία με φοίνικες, φορώντας ένα φούξια ολόσωμο μαγιό, μαύρο σορτσάκι και μια see-through ζακέτα. Το look της συμπληρώνουν ένα ζευγάρι μαύρα slip-shoes, μια πράσινη δερμάτινη τσάντα και γυαλιά ηλίου με καθρέφτη.

H 41χρονη δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό της ακόμη ένα ισχυρό μήνυμα - όπως έχει κάνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν - και αυτό δεν είναι άλλο από το να υιοθετήσουμε έναν πιο υγειινό τρόπο ζωής.


https://www.instagram.com/p/CUigaeLPrOq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της ανάρτητης, η ηθοποιός γράφει: «Ας γίνουμε fit». Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευση κατακλύστηκε από θετικά σχόλια.

«Είσαι μια όμορφη επαναστάτρια», γράφει μια follower της, ενώ μια άλλη τη χαρακτηρίζει «καταπληκτική». Σε ένα άλλο σχόλιο, μια fan της αναφέρει:

«Είσαι η απόλυτη έμπνευση για όλες εμάς τις γυναίκες που είμαστε άνω των 40 ετών». Πολλές είναι εκείνες, επίσης, που τη συγχαίρουν για την επιλογή μαγιό που έχει κάνει.

Το ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία

Οι φωτογραφίες που ανέβασε χθες (3/10/21) η Rebel Wilson στο Instagram, φαίνεται πως τραβήχτηκαν την ίδια μέρα που επανενώθηκε με τις συμπρωταγωνιστές της στην ταινία «Pitch Perfect», συμπεριλαμβανομένων των Anna Kendrick, Brittany Snow, Chrissie Fit και Shelley Regner. Οι καλές φίλες από τα παλιά πόζαραν όλες μαζί στις 8 Σεπτεμβρίου στην ίδια παραλία με αυτή που μας έδειξε χθες, η οποία βρίσκεται στη Γαλλική Πολυνησία.

«Δε θα μπορούσα να αγαπήσω αυτές τις κυρίες περισσότερο! 10 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και αμέσως ταιριάξαμε. Σας αγαπώ. Υ.Γ. λατρεύω το ότι είμαι η ψηλότερη ανάμεσα σε εσάς τις κοντές», έγραψε χιουμοριστικά η ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση.


https://www.instagram.com/p/CTk4xPxvdC_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Rebel Wilson βρέθηκε μαζί με τις συναδέλφους της στη Γαλλική Πολυνησία προκειμένου να γιορτάσει... καθυστερημένα τα 41α γενέθλιά της, τα οποία στην πραγματικότητα ήταν στις 2 Μαρτίου. Ωστόσο ο κορονοϊός χάλασε τα τότε σχέδιά της και έτσι τα γιόρτασε με χρονοκαθυστέρηση.

Σύμφωνα με το Page Six, η Wilson και οι φίλες της πέρασαν υπέροχα στις διακοπές τους και συμμετείχαν σε πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες. «Η παρέα πέρασε τις ημέρες της στο eco-friendly νησί, κολυμπώντας, κάνοντας καταδύσεις, αλλά και πικ-νικ, και εξερευνώντας απομακρυσμένα νησιά του συμπλέγματος. Επίσης οργάνωσαν πολλά θεματικά πάρτι», ανέφερε η πηγή.

Rebel Wilson σε ευχαριστούμε! Το δυνατό post που εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες (photos)

Η απώλεια των κιλών και η αφορμή για αυτή την αλλαγή

Tο 2021 είναι αναμφίβολα μια χρονιά ορόσημο για τη Rebel Wilson, με την ίδια να δηλώνει «άλλος άνθρωπος» μετά την απώλεια 30 κιλών και την αλλαγή στον τρόπο ζωής και διατροφής της.

Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες προς το καλύτερο, έβαλε την άσκηση στη ζωή της και προσηλώθηκε στον στόχο της. Έτσι κατάφερε να αντικρύσει στον καθρέφτη την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και να παρακινήσει πολλά κορίτσια να μην παρεκκλίνουν ποτέ από τους στόχους τους, αλλά ούτε και να απογοητεύονται - όπως έκανε κάποτε κι εκείνη.



Όσο για το τι στάθηκε αφορμή για να πάρει την απόφαση να χάσει κιλά;

«Όλα ξεκίνησαν όταν έψαξα τα θέματα γονιμότητας και διαπίστωσα πως οι γιατροί πιστεύουν πως το βάρος παίζει ρόλο. Χάνοντας βάρος, είχα καλύτερες πιθανότητες τα ωάρια που θα καταψύξω να είναι καλύτερης ποιότητας. Προς όλες τις γυναίκες εκεί έξω που παλεύουν με την υπογονιμότητα: Το σύμπαν δουλεύει με μυστήριο τρόπο κάποιες φορές αλλά πιστεύω πως υπάρχει φως και θα λάμψει μέσα από τα μαύρα σύννεφά μας!», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Πρόκειται για μια γυναίκα-είδωλο που πολλές από εμάς αντλούμε έμπνευση και κουράγιο από εκείνη ώστε να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας. Όταν επικεντρωθούμε σε κάτι, η επιτυχία για να το καταφέρουμε είναι μονόδρομος. Και η Rebel Wilson το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι φωτογραφίες στην παρακάτω photo gallery θα σε πείσουν ότι μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις!


Cover photo: @rebelwilson